Nieuwsbrief 3 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 3 oktober

Kan je in België Ozempic kopen zonder voorschrift?

Het diabetesmedicijn Ozempic heeft het laatste jaar ook naam gemaakt als afslankmiddel. Ozempic reguleert de suikerspiegel en heeft als nevenwerking dat het de eetlust afremt, waardoor je gaat afvallen. Gewichtsverlies kan oplopen tot maar liefst 25 kilo.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Is elke dag soep drinken gezond?

Soep is een goede manier om kinderen groenten te doen eten of ze te laten wennen aan de smaak ervan, maar ook voor volwassenen is dagelijks een tas soep drinken een goed idee. Als je ze op de juiste manier bereidt tenminste, want hoe gezond de soep is, hangt af van verschillende factoren.

Lees verder

Gezondheid.be

Een en al oor, met Lumity

ADVERTORIAL
Een goed gesprek doet wonderen, maar wat als je niet meer goed hoort? Dankzij Phonak Audéo Lumity hoef je geen woord te missen, want elke stem komt klaar en duidelijk binnen. In welke situatie ook.

Ontdek Lumity

Gezondheid.be

Wat kan je doen tegen bedwantsen?

Parijs kampt met een invasie van bedwantsen, kleine beestjes die leven van bloed van onder andere mensen. Ze danken hun naam aan de plek waar ze meestal te vinden zijn, namelijk in en rond het bed, in de zoom van matrassen, beddengoed, bedframe, enzovoort. Hoe kan je jouw kamer checken op bedwantsen?

Lees verder

Gezondheid.be

Hond knuffelen is goed voor mentaal welzijn

Het contact met een hond geeft ons een goed gevoel: stress verdwijnt en een glimlach verschijnt. In veel zorginstellingen maken therapiehonden deel uit van een medisch programma, maar eigenlijk zou iedereen baat hebben bij interactie met honden, zo melden Canadese onderzoekers.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 03/10/2023 , bijgewerkt op 11/10/2023
volgopfacebook

volgopinstagram