Nieuwsbrief 2 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 2 januari

Kan een vrouw een orgasme krijgen tijdens haar slaap?

Tijdens je slaap verkeert je brein in een staat van rust en ontspanning, de ideale omstandigheden voor een orgasme. Al associeer je slaaporgasmes of natte dromen wellicht enkel met puberende jongens, ook vrouwen kunnen ’s nachts tot een hoogtepunt komen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Duizeligheid: wanneer moet je je ongerust maken?

Duizeligheid is meestal vrij onschuldig en voorbijgaand. Maar wanneer de duizeligheid vaak voorkomt, lang duurt of heel heftig is, kan het behoorlijk vervelend zijn.

Lees verder

Gezondheid.be

Theranostiek: nieuwe behandelmethode voor prostaatkanker en borstkanker

Patiënten met prostaatkanker of borstkanker kunnen tegenwoordig ook baat hebben bij radionuclide therapie of theranostiek. Artsen gebruiken daarbij één stof die de tumor in beeld brengt en deze tumor tegelijkertijd ook behandelt.

Lees verder

Gezondheid.be

Welke sportbeha kiezen?

Afhankelijk van de grootte van uw borsten kunt u kiezen tussen een ingekapselde sportbeha, een compressiesportbeha of een combinatie van beide.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe gezond is een paprika?

Paprika's zijn vruchten die behoren tot de nachtschadefamilie. Ze bevatten weinig calorieën en zijn rijk aan vitamine C en andere antioxidanten, waardoor ze een uitstekende aanvulling zijn op een gezond dieet.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/01/2024 , bijgewerkt op 09/01/2024
volgopfacebook

volgopinstagram