Nieuwsbrief 8 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 8 maart

Mogelijke oorzaken van buikpijn

In je buik zit je spijsverteringsstelsel, maar pijn kan ook in je buikwand zitten, in de huid en in spieren die de buitenkant van je buik vormen. En soms kan de pijn die je in je buik voelt ergens anders vandaan komen, zoals uit je borst, bekken of rug. Hoe weet je wat de precieze oorzaak is? En wat kan je doen?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Waarom word je ’s nachts altijd wakker op hetzelfde uur?

Veel mensen worden ’s nachts steeds rond 3 uur wakker, anderen telkens om 4 uur. Het tijdstip doet er niet toe, zeggen experts. Wat belangrijk is, is dat je snel terug in slaap valt. En daar knelt het schoentje vaak.

Lees verder

Gezondheid.be

Tegen jezelf praten is niet erg, integendeel!

Een Amerikaans onderzoek heeft aangetoond dat hardop tegen jezelf praten een teken van superieure intelligentie is. Sterker nog, wie zichzelf luidop oppept, plukt daar nadien zowel mentaal als fysiek de vruchten van. Een woordje uitleg.

Lees verder

Gezondheid.be

Vaginale douche: goed idee?

Sommige vrouwen kiezen voor een vaginale douche om zich frisser te voelen, onaangename geurtjes kwijt te raken, menstruatiebloed weg te wassen en soa’s te voorkomen, maar is dat wel een goed idee?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: Américain préparé met Romeinse sla en pastinaakfrietjes

Américain préparé heeft geen lepels mayonaise nodig om smaakvol te zijn. Dit is een light versie om naar hartenlust van te smullen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/03/2024 , bijgewerkt op 11/03/2024
volgopfacebook

volgopinstagram