NIeuwsbrief 25 september

Laatst bijgewerkt: oktober 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 25 september

Tamme kastanjes: voordelen voor je gezondheid

Naast het feit dat ze een heerlijke herfsttraktatie zijn, zijn tamme kastanjes ook buitengewoon goed voor je gezondheid. Ze verdienen dus zeker hun plaats op jouw bord. Alle gezondheidsvoordelen van de tamme kastanje op een rijtje!
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Maandstonden uitstellen: hoe doe je dat?

Je maandstonden uitstellen kan een oplossing zijn voor wie veel last heeft van de menstruatie, of voor wie op reis gaat en daar liever geen bloedverlies wil. Maar hoe doe je dat dan precies? En kan het kwaad voor je gezondheid? We vroegen het aan menstruatiedeskundige Paula Kragten.

Lees verder

Gezondheid.be

Heldere taal, waar je ook bent

ADVERTORIAL
Een goed gesprek doet wonderen. En met Phonak Audéo Lumity hoef je geen woord te missen, want elke stem komt klaar en duidelijk binnen. In welke situatie ook.

Ontdek Lumity

Gezondheid.be

Leverkanker: symptomen, behandeling en overlevingskansen

Leverkanker is een ernstige aandoening die wordt gekenmerkt door de ongecontroleerde groei van cellen in de lever. Omdat de ziekte in het beginstadium vaak geen symptomen geeft, wordt leverkanker pas laat ontdekt. Vroegtijdig behandelen is echter cruciaal om de overlevingskansen te verbeteren.

Lees verder

Gezondheid.be

Alles over tandvleesontstekingen of gingivitis

Heb je bloedend tandvlees als je poetst? Dit kan een teken zijn van een tandvleesontsteking (gingivitis). Hoe ontstaat een tandvleesontsteking, en hoe kan je gingivitis behandelen om erger te voorkomen?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 25/09/2023 , bijgewerkt op 03/10/2023
volgopfacebook

volgopinstagram