Nieuwsbrief 25 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 25 januari

Wat doet een psycholoog en hoe vind je er één?

Heb je het even wat moeilijker of wil je gewoon graag een luisterend oor? Een psycholoog kan je helpen om alles op een rijtje te zetten, zaken te verwerken en veerkrachtig in het leven te staan. Afhankelijk van je noden en voorkeuren zijn er verschillende soorten en vormen van therapie mogelijk.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Test: hoe groot wordt mijn kind ?

Er zijn gesofisticeerde methoden ontwikkeld om de toekomstige lengte van kinderen te voorspellen, waarbij ondermeer gebruik wordt gemaakt van de botleeftijd. Die maat geeft aan hoe ver het kind reeds gevorderd is in zijn ontwikkeling. Maar je kan ook de toekomste lengte inschatten aan de hand van de grootte van de ouders.

Lees verder

Gezondheid.be

Is schaamhaar scheren gevaarlijk?

Veel vrouwen vinden schaamhaar onhygiënisch en kiezen ervoor om zich te scheren of te laten waxen, maar dat is misschien niet zo’n goed idee. Een studie toont aan dat schaamhaar vrouwen kan beschermen tegen terugkerende urineweginfecties.

Lees verder

Gezondheid.be

Reizen met dieren: breng geen hondsdolheid mee

België is officiëel vrij van hondsdolheid of rabiës. Omdat hondsdolheid nog wel voorkomt in andere landen, gelden strenge regels wanneer je met je huisdier naar het buitenland of naar België reist.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe maak je harde pistolets weer knapperig?

Verse pistolets of broodjes hebben het nadeel dat ze de dag na het bakken helemaal hard zijn geworden. Met dit eenvoudige trucje kan je ze ’s anderendaags weer lekker en knapperig maken.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 25/01/2024 , bijgewerkt op 30/01/2024
volgopfacebook

volgopinstagram