Nieuwsbrief 2 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 2 oktober

Is slapen zonder hoofdkussen gezond?

Voor sommige mensen heeft slapen zonder kussen voordelen, maar het is niet voor iedereen aan te raden. Het soort kussen dat je gebruikt, kan de kwaliteit van je slaap beïnvloeden. Als je het verkeerde kussen gebruikt, kan dat leiden tot slaapverlies, nek- of rugpijn.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Posttraumatische stressstoornis: wat is PTSS en wat kan je ertegen doen?

Vooral heel schokkende ervaringen, zoals een verkeersongeluk, een overval, oorlogsgeweld of seksueel geweld, kunnen leiden tot PTSS. Hoe lang het duurt verschilt van persoon tot persoon, maar uiteindelijk slagen de meeste mensen erin de gebeurtenis goed te verwerken.

Lees verder

Gezondheid.be

10 lezeressen testten de hydraterende intieme gel Mucogyne

ADVERTORIAL
Wie dacht dat hydraterende intieme gel enkel in de menopauze van pas komt, heeft het fout. Uit de oproep naar kandidaten voor een testing van Mucogyne bleek al snel dat veel meer vrouwen op zoek zijn naar zo'n intieme gel dan je zou denken. Elk met een eigen drijfveer. 

Lees maar mee.

Gezondheid.be

Wat is functionele geneeskunde?

Iedereen met een chronische aandoening kan baat hebben bij functionele geneeskunde, van astma en allergieën tot fibromyalgie en dementie.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: makkelijke appelcake

Appels, noten, ei, suiker, boter en bakpapier. Meer heb je niet nodig om deze zalige appelcake te maken, een recept van Pascale Naessens. Nog een kopje koffie of thee erbij en de dag kan niet meer stuk...

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/10/2023 , bijgewerkt op 11/10/2023
volgopfacebook

volgopinstagram