Nieuwsbrief 15 september

Laatst bijgewerkt: september 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 15 september

Wat zegt je gezicht over je gezondheid?

Dat de staat van je nagels iets zegt over je gezondheid, dat weten we al langer dan vandaag. Maar wist je dat ook je gezicht een hoop prijsgeeft over je fysieke gesteldheid? We zetten negen zichtbare symptomen voor je op een rijtje.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wanneer moet je je ongerust maken over hoofdpijn?

Hoofdpijn kan heel vervelend zijn. Soms is de pijn zelfs zo erg dat je nauwelijks nog je normale bezigheden kan uitvoeren. Maar wanneer gaat het om een onschuldige hoofdpijn, en wanneer is het raadzaam om een dokter te raadplegen?

Lees verder

Gezondheid.be

Oorzaken van sterk ruikende en stinkende urine

Urine is eigenlijk een weerspieling van wat je gegeten hebt, en wijst dus niet noodzakelijk op een gezondheidsprobleem. Al kan stinkende urine ook een alarmsignaal zijn. Wanneer neem je best contact op met een arts?

Lees verder

Gezondheid.be

Hirsutisme: wat kan je doen tegen ongewenste haargroei?

Sommige vrouwen hebben last van overmatige haargroei op plekken waar normaal alleen mannen haargroei hebben: in de snor- en baardstreek, op de borst de rug, de buik en de bovenbenen. In medische termen gaat het om hirsutisme. Wat kan je eraan doen.

Lees verder

Gezondheid.be

Moet je je baby laten boeren na iedere maaltijd?

In China betekent boeren dat het eten lekker heeft gesmaakt, maar boeren heeft ook een praktische functie, zeker bij de kleinsten onder ons. Het zorgt er immers voor dat er bij baby's lucht vrijkomt die pijnlijk vastzit. Moet het dan na elke maaltijd?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 15/09/2023 , bijgewerkt op 22/09/2023
volgopfacebook

volgopinstagram