Nieuwsbrief 8 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 8 juni

Gele tanden witter maken: helpt 'whitening' tandpasta?

Volgens enquêtes zou ruim 30 procent van de Belgen een witmakende of 'whitening' tandpasta gebruiken in de hoop dat ze daardoor wittere tanden en een 'stralender glimlach' zullen krijgen. Maar doen die tandpasta's ook wat ze beloven?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat zijn de bijwerkingen van Rilatine?

Sommige studenten nemen Rilatine om beter te kunnen studeren, maar helpt dat effectief? Wie Rilatine op een verkeerde manier gebruikt, loopt risico op ernstigere bijwerkingen, zeggen experts. Ook als je een aandachtstoornis hebt.

Lees verder

Gezondheid.be

Gezond de zomer in!

ADVERTORIAL
Saartje Vandendriessche, tv-maker en energiecoach, weet als geen ander hoe je energiek de zomer ingaat. "Een detoxkuur mag dan hip lijken, wie echt fitter en gezonder wil worden, pakt zijn levensstijl grondiger aan."

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe schadelijk zijn cosmetica voor je huid?

Aluminiumchloride, parabenen, surfactanten... het zijn stofjes die in jouw deodorant, zeep of dagcrème kunnen zitten. Maar waarom, en zijn ze eigenlijk wel veilig? Heleen Kibbelaar (Universiteit van Amsterdam) geeft het antwoord, in dit online college van Universiteit van Nederland.

Lees verder

Gezondheid.be

Oorzaken en behandeling van een oogontsteking

Conjunctivitis is een ontsteking van de conjunctiva, het bindvlies van het oog. Het is een van de belangrijkste oorzaken van een 'rood oog'. Er zijn verschillende behandelingen, afhankelijk van de oorzaak van de ontsteking.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/06/2023 , bijgewerkt op 15/06/2023
volgopfacebook

volgopinstagram