Nieuwsbrief 27 november

Laatst bijgewerkt: november 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 27 november

Wat kan je doen tegen wallen onder de ogen?

Met de leeftijd worden de weefsels rond je ogen zwakker. Het vet rond de ogen kan zich naar de onderste oogleden verplaatsen, waardoor ze er gezwollen uitzien. De zwelling kan daarnaast ook veroorzaakt worden door vocht dat zich ophoopt onder de ogen. Maar wat kan je eraan doen?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Te weinig slapen maakt (je buik) dik

Dat slaaptekort gewichtstoename veroorzaakt, was al bekend. Maar wetenschappers hebben nu ook geprobeerd om de verdeling van lichaamsvet bij slechte slapers nauwkeuriger te bepalen. En wat blijkt? Slecht slapen maakt je dikker, en dan vooral je buik.

Lees verder

Gezondheid.be

De puurste honing ter wereld

ADVERTORIAL
Een heerlijk stukje pure, ongerepte natuur uit één van de meest afgelegen gebieden op aarde? Die vind je in een pot Fulmer Amirkaal Honing.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Welke soorten wratten zijn er?

Wratten zijn goedaardige gezwelletjes op de huid die veroorzaakt worden door het humaan papillomavirus. Hoe wratten eruitzien kan sterk verschillen, afhankelijk van het type wrat.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: geroosterde paprikasoep

Een lekkere hartverwarmende soep smaakt altijd als het buiten wat frisjes is. Deze paprikasoep vraag een beetje werk, maar het resultaat is het meer dan waard.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 27/11/2023 , bijgewerkt op 30/11/2023
volgopfacebook

volgopinstagram