Nieuwsbrief 25 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 25 mei

Een relatie met een narcist? Dit zijn de kenmerken

Het is niet altijd makkelijk om een narcist onmiddellijk te herkennen, vooral niet als je een romantische relatie hebt met deze persoon. Wel zal je je stilaan afvragen of de manier waarop je behandeld wordt, wel gezond is. Een narcist kan namelijk veel schade toebrengen aan je mentale gezondheid.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Soorten huidkanker: welke vlekjes zijn mogelijk kwaadaardig?

Ook in ons land blijft het aantal huidkankerpatiënten jaar na jaar zorgwekkend stijgen. Welke vlekjes laat je beter nakijken door een dermatoloog, en welke soorten huidkanker zijn er?

Lees verder

Gezondheid.be

Gezond de zomer in!

ADVERTORIAL
Saartje Vandendriessche, tv-maker en energiecoach, weet als geen ander hoe je energiek de zomer ingaat. "Een detoxkuur mag dan hip lijken, wie echt fitter en gezonder wil worden, pakt zijn levensstijl grondiger aan."

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hernia: beschadiging van de tussenwervelschijf (discushernia)

Tussen elke wervel zit een tussenwervelschijf (discus) die verhindert dat de wervels op elkaar duwen of stoten. De tussenwervelschijven laten toe dat de wervelkolom soepel kan bewegen. Als die vulling uitpuilt, ontstaat een hernia.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe krijg je die zweetgeur uit sportkleren?

Om sterke geuren zoals een zweetgeur uit je kleren te verwijderen, kan je de kleren het best voorbehandelen en specifieke producten gebruiken. We geven enkele tips.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 25/05/2023 , bijgewerkt op 30/05/2023
volgopfacebook

volgopinstagram