Nieuwsbrief 24 juli

Laatst bijgewerkt: augustus 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 24 juli

Staycation tips: leuke ideetjes voor vakantie in eigen huis

Thuis blijven tijdens de vakantie, in het Engels bestaat er een prachtig woord voor: staycation. Wat de insteek ook is, een vakantie in eigen huis, tuin en regio kan best een toppertje worden.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Zijn vliegen schadelijk voor onze gezondheid?

Vliegen lijken misschien onschuldig, maar ze dragen honderden potentieel gevaarlijke ziekteverwekkers bij zich. Sommige vliegen kunnen bovendien venijnig steken. We overlopen de meest voorkomende vliegen, en hoe je ze kan bestrijden.

Lees verder

Gezondheid.be

Het trapeziussyndroom: oorzaken, symptomen en behandeling

Het trapeziussyndroom is een aandoening waarbij de trapezius-spier, een grote driehoekige spier in de bovenrug, nek en schouders, overbelast of beschadigd raakt door bijvoorbeeld stress, spanning of een slechte houding. Wat kan je eraan doen?

Lees verder

Gezondheid.be

2 manieren om je voorziene bevallingsdatum uit te rekenen

Een zwangerschap duurt doorgaans 9 maanden, zeggen we, maar wist je dat dat eigenlijk niet helemaal juist is? Dat hangt af van wanneer je begint te tellen. En hoe kan je zelf eigenlijk je voorziene bevallingsdatum berekenen?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: BBQ-kip met mangosalsa en harissa-yoghurtdressing

Een zomers gerecht waarin alle smaken samenkomen op één bord: het zoet van de mango, het zuur van de limoen en de zoute, rokerige smaak van de BBQ-kip.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 24/07/2023 , bijgewerkt op 07/08/2023
volgopfacebook

volgopinstagram