Nieuwsbrief 22 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 22 mei

7 tips om gele vlekken uit witte shirts te krijgen

Chemicaliën en aluminium in deodorant kan ervoor zorgen dat er gele ‘zweetvlekken’ ontstaan in witte kleding. Hoe sneller je die aanpakt, hoe makkelijker je ze kan verwijderen. Maar hoe doe je dat dan best, als wassen met een gewoon wasmiddel niet volstaat?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Helpt een dieet tegen endometriose?

Hoewel er nog meer wetenschappelijk onderzoek nodig is naar de link tussen voeding en endometrioseklachten, is er wel eensgezindheid over bepaalde voedingsrichtlijnen. Wat eet je beter wel, en wat beter niet?

Lees verder

Gezondheid.be

Het darmmicrobioom als ‘powerhouse’ van je gezondheid

ADVERTORIAL
Een afwijkende samenstelling van de darmbacteriën is gelinkt aan een hele reeks ziektes en aandoeningen. Wat kunnen we doen om zorg te dragen voor onze buik? Professor Danny De Looze, maag- darmspecialist in het UZ Gent, licht toe.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Katrienewiel (ringworm): oorzaken en behandeling

Ringworm of Katrienewiel, soms ook ringschurft genaamd, is een schimmelinfectie van de huid of de behaarde hoofdhuid. Het heeft niets met een worm te maken, maar door de vorm van de huiduitslag kan de indruk ontstaan dat er een worm onder de huid zit.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: zalm in een romig sausje van geroosterde paprika en spinazie

Deze maaltijd op basis 10 ingrediënten (peper en fleur de sel niet meegerekend) staat in een half uur op tafel. Een lekker én gezond recept van Sandra Bekkari.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 22/05/2023 , bijgewerkt op 30/05/2023
volgopfacebook

volgopinstagram