Nieuwsbrief 19 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 19 juni

Waarom een zonnebril zo belangrijk is

Een zonnebril biedt meer dan louter comfort. Op latere leeftijd maakt hij het verschil tussen goed blijven zien of helemaal niet zien. Kies dus voor een zonnebril die je ogen voldoende beschermt.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat is de oorzaak van oorpijn bij volwassenen?

Bij volwassenen komt oorpijn meestal door een ontsteking van de gehoorgang (otitis externa). Dat is het voorste deel van het oor, vanaf het gat in de oorschelp tot aan het trommelvlies. Wat kan je doen?

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is artrose of osteoartritis?

Artrose is één van de bekendste oorzaken van gewrichtspijn en één van de meest voorkomende reumatische aandoeningen. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, kan je de ziekte op elke leeftijd krijgen.

Lees verder

Gezondheid.be

Het barbecue rooster schoonmaken: 6 tips

Er is nooit een slecht moment om een barbecue te organiseren, maar hoe krijg je het rooster van je barbecue makkelijk proper zonder gebruik te maken van chemische producten? Probeer eens een van deze zes opties.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: tomatensalade met rode vruchten en feta

Nu de tomaten eraan komen en het typische zomerfruit - zoals watermeloen, kersen en aardbeien - ligt te lonken in de winkelrekken, is dit slaatje de ideale lunch voor een warme zomerse dag. Ook als hapje is het zeer geschikt. Lekker fris en fruitig en goed voor de lijn!

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 19/06/2023 , bijgewerkt op 29/06/2023
volgopfacebook

volgopinstagram