Nieuwsbrief 18 augustus

Laatst bijgewerkt: augustus 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 18 augustus

Communicatie in een relatie: spreken jullie dezelfde liefdestaal?

Communicatie is key in een relatie, maar waarom lijken koppels elkaar soms zo moeilijk te verstaan? We vroegen het aan relatietherapeute en seksuologe Vanessa Muyldermans, en blijkbaar heeft het allemaal te maken met de vijf liefdestalen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoelang kan je etensresten bewaren?

Etensresten kan je weer opwarmen of verwerken in een soep, maar je moet ze wel op de juiste manier bewaren. En in de zomer, zeker bij warm weer, kan je hierbij niet voorzichtig genoeg zijn.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom ben ik zo moe?

Laat naar bed gaan en niet genoeg slapen, heeft ongetwijfeld invloed op je fitheid. Maar wie zijn nachtrust respecteert en toch moeite heeft met zijn energiepeil, laat zich beter eens checken door een arts. Misschien ligt er wel een medische aandoening aan de basis.

Lees verder

Gezondheid.be

Longe côte: de voordelen van 'water walking' voor je gezondheid

Bij water walking ga je in een wetsuit en met speciale schoenen in zee wandelen, met het water tot aan je middenrif (ten minste tot je navel en idealiter tot je oksels). Wat zijn de voordelen voor je gezondheid?

Lees verder

Gezondheid.be

Wanneer en hoe kan je een baby inbakeren?

Inbakeren is het in doeken wikkelen van een baby van schouders tot en met voetjes om zijn eigen bewegingen te beperken en daardoor het kind rustiger te laten inslapen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 18/08/2023 , bijgewerkt op 27/08/2023
volgopfacebook

volgopinstagram