Nieuwsbrief 5 december

Laatst bijgewerkt: december 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 5 december

Wat zijn de symptomen van CO-vergiftiging?

Slecht werkende of slecht onderhouden toestellen verhogen de kans op CO-vergiftiging. Zeker als je huis niet goed verlucht wordt. Koolstofmonoxidevergiftiging is de meest dodelijke vorm van vergiftiging in België. Jaarlijks vallen er ongeveer 60 dodelijke slachtoffers.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Nieuw borstonderzoek PAMmografie pijnloos en nauwkeuriger dan mammografie

Fotoakoestische mammografie of PAMmografie is een nieuwe, veilige methode om borstkanker te bepalen. De techniek wordt momenteel onderzocht in verschillende medische centra en heeft al positieve resultaten opgeleverd.

Lees verder

Gezondheid.be

Menopauze: weer comfortabel leven met Mbrace, een natuurlijke oplossing op maat

ADVERTORIAL
De menopauze gaat vaak gepaard met vervelende symptomen. De voedingssupplementen van Mbrace bevatten zorgvuldig uitgekozen planten. Het is een natuurlijke, persoonlijke oplossing voor vrouwen die weer volop van het leven willen genieten, zonder al die ongemakken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom je met een sportbeha moet sporten

Als je sport, is een goede beha geen overbodige luxe. Een sportbeha is comfortabeler dan een gewone beha en geeft meer ondersteuning waardoor pijn in de borsten kan worden vermeden.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is een 'ooievaarsbeet' of 'engelenkus'?

Ooievaarsbeet is een lichtroze vlek, meestal in de nek of ter hoogte van het heiligbeen. Als het voorkomt op de neus, een ooglid of het voorhoofd, staat het beter bekend als "engelenkus". Kan dat kwaad? En gaat die vlek verdwijnen? 

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 05/12/2023 , bijgewerkt op 11/12/2023
volgopfacebook

volgopinstagram