Nieuwsbrief 4 september

Laatst bijgewerkt: september 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 4 september

Wanneer zijn we seksueel gezond?

In onze huidige maatschappij wordt er heel veel over seks gespraat en wordt seks zonder blikken of blozen getoond. In films, in reclamespotjes, in televisiequizzen, in praatprogramma’s,… Er is heel wat te doen rond seks. Voelt de gemiddelde Vlaming zich ‘bevrijd’, of zijn we oversekst? En wanneer zijn we ‘seksueel gezond’? We vroegen het aan relatietherapeute en seksuologe Vanessa Muyldermans.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Rugpijn: artrose van de wervelkolom

Artrose kan de wervelkolom aantasten, waardoor zich pijn en stijfheid kunnen ontwikkelen. Die symptomen worden erger met de tijd maar er zijn enkele behandelingsopties om klachten zoveel mogelijk onder controle te houden.

Lees verder

Gezondheid.be

Welke vitaminen zijn essentieel bij 50-plussers ?

ADVERTORIAL
Onze vitaminebehoeften veranderen met ouder worden. Een aangepaste inname helpt om energie en vitaliteit te behouden. Dit kan op een heel eenvoudige manier.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarop moet je letten als je (zelf) gelnagels wil zetten?

Gelnagels zijn bijzonder populair. Nagelsalons zijn volgeboekt en online kun je tal van gellak-pakketten vinden om zelf gelnagels te plaatsen. Maar is het wel een goed idee om zelf aan de slag te gaan?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: quiche met courgette en geitenkaas

Een zomerse quiche met frisse munt. Met een slaatje erbij ideaal als lunch, in stukken gesneden een lekker hapje bij het aperitief.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 04/09/2023 , bijgewerkt op 11/09/2023
volgopfacebook

volgopinstagram