Nieuwsbrief 4 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 4 januari

Hoe kan je snel vermageren aan je buik?

Wil je buikvet verliezen, maar weet je niet hoe? Je bent niet de enige. Hardnekkig buikvet blijkt vaak de laatste horde voor wie wil afvallen en strakker wil worden.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wanneer is een banaan gezondst?

Bananen zijn niet alleen lekker, ze bevatten ook veel voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en vezels. Maar wat gebeurt er eigenlijk met de voedingswaardes van een banaan naarmate deze rijper wordt? En is een bruine banaan nog steeds gezond?

Lees verder

Gezondheid.be

Zo snel kan paracetamol je vergiftigen

Toxicoloog Corine Bethlehem (Erasmus MC) ziet regelmatig mensen met een overdosis paracetamol. En dat is gevaarlijk. Als je je niet aan de aanbevolen dosis houdt, vallen je organen één voor één uit en is het zaak om snel aan de bel te trekken, voordat een levertransplantatie je laatste redmiddel is.

Lees verder

Gezondheid.be

Veroorzaken kolen winderigheid of krampen?

Groene kool, rode kool, witte kool, spruitjes, broccoli... Voor sommige mensen kan het eten ervan winderigheid, een opgeblazen gevoel en/of darmkrampen veroorzaken. Hoe komt dat, en wat kan je eraan doen?

Lees verder

Gezondheid.be

De lekkerste warme winterdrankjes

Je hebt net een winterwandeling gemaakt of je geniet van een namiddag Netflix-series bekijken vanuit je luie zetel... Daar hoort een warm drankje bij!

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 04/01/2024 , bijgewerkt op 09/01/2024
volgopfacebook

volgopinstagram