Nieuwsbrief 21 november

Laatst bijgewerkt: november 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 21 november

9 zaken die slecht zijn voor je lever

Niet alleen te veel alcohol is schadelijk voor je lever. Heel wat producten waarvan je het niet verwacht, kunnen evenzeer nefast zijn. Welke voedingsmiddelen zetten je lever onder druk? En hoe kan je zorg dragen voor je lever? 
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat zeggen je nagels over je gezondheid?

De kleur en de textuur van je vingernagels zeggen veel over je algemene gezondheidstoestand. Kleine verschillen kunnen een eerste indicatie zijn van ernstige onderliggende problemen zoals een nier- of hartaandoening of diabetes.

Lees verder

Gezondheid.be

Vitamine D: hype of … noodzaak ?

ADVERTORIAL
Wat is de rol van vitamine D ? Hoe weet ik of ik een tekort heb? Is het nodig om een supplement te nemen? En hoe kies ik het juiste product?

Lees meer

Gezondheid.be

Wat kan je doen tegen aften in je mond?

Een aft is een soort zweertje dat zich in de mond kan vormen, ook op de tong. Een aft op de tong kan zeer pijnlijk zijn, en het moeilijker maken om te eten. De blaasjes zijn gewoonlijk rond van vorm, minder dan 10 millimeter groot in doorsnede, en wit of geel met een rode rand. Wat kan je doen?

Lees verder

Gezondheid.be

Carpaal tunnel syndroom tijdens zwangerschap

Ben je zwanger en heb je last van pijnlijke tintelingen en een dof gevoel in je vingers of hand, dan lijd je mogelijk aan het carpale tunnelsyndroom. Dat komt vanaf de zesde maand van een zwangerschap vaak voor.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 21/11/2023 , bijgewerkt op 27/11/2023
volgopfacebook

volgopinstagram