Nieuwsbrief 10 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 10 oktober

13 symptomen van een verzwakt immuunsysteem

Het immuunsysteem beschermt het lichaam tegen ongewenste indringers, zoals bacteriën en virussen. Minstens 80 ziekten worden veroorzaakt door problemen met het immuunsysteem. Hoe kan je een verzwakt immuunsysteem herkennen? We sommen 13 symptomen op.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Bij welke symptomen houd je je kind ziek thuis?

Bij een zware griep is het duidelijk: je kind is te ziek om naar school te gaan. Maar soms is die beslissing niet zo makkelijk te maken. Bij welke symptomen houd je je kind toch beter thuis?

Lees verder

Gezondheid.be

Watten in je hoofd: wat is brain fog?

‘Brain fog’ is een gevoel van mentale traagheid en wazigheid in je hoofd. Je hebt het moeilijk om je te concentreren en je dingen te herinneren. Brain fog kan een symptoom zijn van andere gezondheidsproblemen. We zetten de oorzaken en oplossingen van brain fog op een rij.

Lees verder

Gezondheid.be

Ashwagandha: werking, voordelen en nadelen

Ashwagandha zou energie bevorden en stress en angst verminderen. Er wordt zelfs beweerd dat het bepaalde vormen van kanker en de ziekte van Alzheimer zou afremmen. Maar wat zegt de wetenschap?

Lees verder

Gezondheid.be

Podcast huidverzorging: Hoe kan je je huid best verzorgen?

Hoe houd je je huid gezond en wat doe je bij huidproblemen? De podcast-gast van deze aflevering is dermatoloog Liesbeth van der Rhee van het Huid Medisch Centrum in Amsterdam. Ze vertelt hoe je dit bijzondere orgaan het best verzorgt.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 10/10/2023 , bijgewerkt op 18/10/2023
volgopfacebook

volgopinstagram