Nieuwsbrief 13 februari

Laatst bijgewerkt: februari 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 13 februari

Hoe kan je een koortsblaas voorkomen?

Een koortslip krijg je door een infectie met het herpesvirus. De meeste mensen worden op jonge leeftijd al besmet via iemand anders die het virus heeft. De jeuk en het branderig gevoel die gepaard gaan met een koortslip, zijn erg vervelend. Voorkomen is dus beter dan genezen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Voor het eerst naar kleuterschool

Straks is het weer zover. Vele ouders brengen hun kleine spruit met een bang hartje voor het eerst naar de kleuterschool. Voor elk kind is dat een grote stap. De school is een nieuwe wereld die voor hen opengaat.

Lees verder

Gezondheid.be

Met deze tips druk je stress de kop in

ADVERTORIAL
Het nieuwe jaar wil voor velen zeggen: een frisse start. Maar de eerste maanden van het jaar gaan vaak ook vaak gepaard met stress. Deze tips kunnen je helpen om je mentaal voor te bereiden op veranderingen en het onbekende.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom is zelfbewustzijn zo belangrijk voor persoonlijke groei?

Een job waar je erkenning krijgt, enkele waardevolle contacten in een vriendenkring, een gezonde relatie… Om voldoening te krijgen, streven we allemaal min of meer dezelfde doelen na. Wist je dat ons zelfbewustzijn daarin een cruciale rol speelt? Hoe meer je zelfbewustzijn ontwikkeld is, hoe meer je in die doelen zal slagen.

Lees verder

Gezondheid.be

Podcast: een sterk immuunsysteem

Hoe houden we onze immuniteit sterk? Zit het geheim in supplementen, gezonde voeding of beweging? In deze aflevering van de podcast 'Wat ligt er op uw lever' hebben ze het over ons immuunsysteem, met antigenen en antistoffen, verschillende witte bloedcellen, vaccins en nog veel meer.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 13/02/2024 , bijgewerkt op 21/02/2024
volgopfacebook

volgopinstagram