Zoekresultaten voor penis (88 artikels)

Vinden vrouwen lange penis aantrekkelijk?

Vinden vrouwen lange penis aantrekkelijk? 13/06/2013 - Vrouwen vinden mannen met een grote penis aantrekkelijker dan mannen met een kleine penis. Dat moet althans blijken uit een Australische studie gepubliceerd in het gereputeerde Proceeding of the National Academy of Sciences (PNAS).

Kromstand van de penis of Ziekte van Peyronie

Kromstand van de penis of Ziekte van Peyronie 14/11/2014 - De ziekte van Peyronie is een goedaardige afwijking van de penis. In ernstige gevallen ontstaat kromstand die vrijen onmogelijk maakt.

Penisverlenging: wat zijn de verschillende methodes?

Penisverlenging: wat zijn de verschillende methodes? 19/05/2022 - Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat maar liefst 45 procent van de mannen niet tevreden is over de lengte van hun penis. Er zijn verschillende methodes om een penis groter te maken. We overlopen ze in dit artikel.

Zorgen over de lengte van de penis

12/02/2021 - Zoals vrouwen zich vaak zorgen maken over het formaat en de vorm van hun borsten, zo maken mannen zich blijkbaar meer en meer zorgen over het formaat en de vorm van hun penis. Maar dat is vaak onterecht, zo blijkt.

Een vernauwde voorhuid: besnijdenis niet altijd nodig

30/07/2014 - De voorhuid bedekt de eikel van de penis. Aan de onderkant van de penis zit de voorhuid vast met een soort riempje (frenulum). Normaal gezien is de voorhuid zo ruim dat hij gemakkelijk over de eikel te schuiven is.

Hoe groot is een ‘normale’ penis?

Hoe groot is een ‘normale’ penis? 5/04/2024 - Volgens een studie aan Stanford University is de gemiddelde grootte van de penis in erectie de laatste dertig jaar met 24% toegenomen. Maar dat is niet per se goed nieuws, melden de onderzoekers.

Kan je je penis breken?

Kan je je penis breken? 10/06/2022 - Een penis heeft geen bot, dus in principe kan je je penis niet breken. Toch bestaat er zoiets als een penisbreuk. Hoe kan je een penisbreuk oplopen, en moet je dan naar de dokter? Een woordje uitleg.

Micropenis: wanneer is de penis te klein?

Micropenis: wanneer is de penis te klein? 19/04/2022 - Is de lengte van mijn penis 'normaal'? Is hij te klein in vergelijking met anderen, in rust of in erectie? Veel mannen stellen deze vraag, maar hun bezorgdheid is meestal onterecht. Wanneer kunnen we echt over een micropenis praten?

Penis tussen ritssluiting: wat kunt u doen?

11/02/2015 - De penis die vastzit tussen de ritssluiting is de belangrijkste oorzaak van 'penisschade', zowel bij kinderen als bij volwassenen. Bij volwassenen komen dit soort ongelukjes wel veel minder voor dan bij jonge kinderen (2-12 jaar).

Kwaliteitsvolle erecties verbeteren seksueel welzijn

1/02/2012 - Een Belgische enquête toont aan dat een volledig harde penis niet alleen de levenskwaliteit van de man verbetert, maar ook die van het koppel.

Lengte wijsvinger voorspelt lengte penis

Lengte wijsvinger voorspelt lengte penis 1/11/2002 - Wie wil weten hoe groot iemands penis is, kan ermee volstaan om naar zijn wijsvinger te kijken, zeggen Griekse onderzoekers.

Gevoelloze penis: oorzaken en wat doen?

Gevoelloze penis: oorzaken en wat doen? 27/02/2024 - Iemand kan gevoelloosheid of tintelingen in de penis ervaren als hij lange tijd in een bepaalde houding zit, maar het kan ook het gevolg zijn van een laag testosteronniveau. Of misschien ligt een ander gezondheidsprobleem aan de basis? We overlopen mogelijke oorzaken van een gevoelloze penis en wat je kan doen.

Peniskanker: zeldzame maar agressieve kanker

Peniskanker: zeldzame maar agressieve kanker 6/06/2024 - Peniskanker, ook wel peniscarcinoom genoemd, is een zeldzame vorm van kanker die ontstaat in de huidcellen van de penis. Het komt voornamelijk voor bij oudere mannen en is vaak agressief van aard.

Condooms zonder latex scheuren gemakkelijker dan latexcondooms

21/08/2012 - Volgens een onderzoek van het Franse vakblad Prescrire scheuren condooms zonder latex gemakkelijker dan latexcondooms:

Primeur in België: ‘normale’ penis toch verkleind

25/11/2018 - Een 48-jarige Belg met een penis met een ­normale lengte, die bovendien perfect functioneerde, heeft in het universitair ziekenhuis CHU Luik toch een operatie ondergaan. De man wilde een maatje kleiner en kreeg dat ook. Het zou een ­Belgische primeur zijn.

Fimose en parafimose: vernauwing van de voorhuid van de penis

5/06/2014 - De voorhuid bedekt de eikel van de penis. Aan de onderkant van de penis zit de voorhuid vast met een soort riempje (frenulum). Normaal gezien is de voorhuid zo ruim dat hij gemakkelijk over de eikel te schuiven is.

Circumcisie (besnijdenis)

6/04/2005 - Een circumcisie of besnijdenis is het inkorten van de voorhuid van de penis, zodanig dat de eikel (eenvoudig) kan worden blootgelegd.

Wat is volgens de vrouw de ideale lengte van een penis in erectie?

Wat is volgens de vrouw de ideale lengte van een penis in erectie? 3/04/2016 - Heren, maakt u zich vooral geen zorgen! Over het algemeen geven vrouwen de voorkeur aan een penis van een gemiddelde lengte. Alleen bij de ‘one night stands’ is er een licht verschil merkbaar.

Hogere kans op hart- en vaatziekten bij erectiestoornis bij mannen met diabetes type 2

8/01/2011 - Veel oudere mannen met diabetes type 2 hebben een erectiestoornis. Waarschijnlijk is schade aan de bloedvaten of zenuwen daar de oorzaak van, waardoor de penis niet stijf genoeg wordt bij seksuele prikkeling.

Wat is een goed condoom?

14/02/2012 - Het condoom is het enige voorbehoedmiddel dat beschermt tegen zowel zwangerschap als tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA).

Hypospadias en cryptorchidie

19/03/2009 - Hypospadies en cryptorchidie zijn twee afwijkingen van het mannelijk geslachtsorgaan die bij pasgeborenen vrij veel voorkomen.

Voorhuidhygiëne: hoe was ik mijn penis?

Voorhuidhygiëne: hoe was ik mijn penis? 16/06/2022 - Goede verzorging van de voorhuid/eikel is belangrijk om een onaangename geur, jeuk, roodheid, irritaties, ontstekingen en infecties te voorkomen. Maar waarop moet je letten bij het wassen van de penis?

Wielrenners meer kans op erectiestoornissen

9/08/2001 - Perineale compressie gedurende het fietsen kan mede oorzaak zijn van erectiestoornissen.In Düsseldorf werd een onderzoek gedaan waarbij via transcutane meting de zuurstofopname gemeten werd ter hoogte van de penis.

Klaarkomen zonder sperma: wat is de oorzaak van een droog orgasme?

Klaarkomen zonder sperma: wat is de oorzaak van een droog orgasme? 27/06/2024 - Een droog orgasme is een orgasme zonder ejaculatie. De penis geeft dus geen sperma vrij. Op zich is een droog orgasme niet schadelijk voor de gezondheid, maar voor het onderliggende probleem is mogelijks een behandeling nodig.

16 vragen over het mannencondoom

16 vragen over het mannencondoom 23/11/2015 - Een condoom is een elastisch hoesje, meestal van dun rubber dat u om de stijve penis doet. Het vangt het sperma op en beschermt zo tegen een zwangerschap en seksueel overdraagbare infecties (soi of soa).

Geur van rotte eieren in plaats van Viagra?

16/03/2009 - Volgens een onderzoek van de Universiteit van Napels veroorzaakt de geur van rotte eieren een erectie.

Welke klachten wijzen op een SOA?

30/11/2010 -

Bizarre symptomen van Covid-19

Bizarre symptomen van Covid-19 2/11/2021 - Wat als Covid-19 niet enkel de neus, keel en longen aantast, zoals algemeen bekend is, maar ook tenen, tong, penis of anus? Meer en meer duiken andere symptomen of gevolgen van de ziekte op, die op zijn zachtst gezegd bizar zijn. Een overzicht.

Wanneer moet u zich laten testen op hiv?

Wanneer moet u zich laten testen op hiv? 25/11/2016 - Hiv kan zich bevinden in bloed, sperma en voorvocht, vaginaal vocht en moedermelk. Als deze lichaamsvochten in contact komen met iemands bloedbaan of slijmvliezen, is er kans op een hiv-overdracht. Dit kunnen de slijmvliezen zijn in de mond, anus, vagina en op de penis.

Ludieke postzegeltest voor erectiestoornissen

30/11/2010 -

volgopfacebook

volgopinstagram