Zoekresultaten voor beha dragen (7 artikels)

Wat doet een behaloos leven met je lijf?

12/12/2018 - Er is amper wetenschappelijk onderzoek over het nut van de beha. Toch opmerkelijk, als je weet dat zo veel vrouwen er een dragen.

Zonder beha is beter

5/05/2008 - Volgens de Zweedse gynaecoloog Göran Samsioe van Lund University's Department of Obstetrics and Gynecology zijn tienermeisjes beter af zonder beha. Een te stevige beha beperkt de natuurlijke bewegingen van de boezem waardoor het weefsel zwakker wordt en de borsten gaan doorhangen.

Slaap je beter wel of beter niet met een beha aan?

Slaap je beter wel of beter niet met een beha aan? 19/08/2021 - Sommige vrouwen zweren bij het dragen van een beha 24 uur op 24. Andere laten hun borsten liever losjes onder de lakens terwijl ze in dromenland vertoeven. Wat is nu eigenlijk de beste keuze?

Dertig feiten en misverstanden over borstkanker

Dertig feiten en misverstanden over borstkanker 14/01/2020 - Over borstkanker bestaan veel misverstanden. Zeker over factoren die borstkanker zouden veroorzaken of het risico verhogen. Hierdoor kunnen sommige mensen zich onnodig zorgen maken. Bij het ontstaan van borstkanker spelen meestal meerdere factoren een rol.

Van joggen krijg je hangborsten

16/03/2006 - Vrouwen die hun vorm van weleer willen terugvinden door te joggen, komen mogelijk bedrogen uit. Onderzoekers van de Britse universiteit van Portsmouth waarschuwen immers dat joggen zonder een gepaste beha kan leiden tot hangborsten, zo schrijft de BBC op haar website.

Zo voorkom je schurende borsten tijdens de zwangerschap

25/08/2019 -

Helft Britse meisjes vermijdt sport wegens last van borsten

Helft Britse meisjes vermijdt sport wegens last van borsten 27/02/2016 - Ongeveer de helft van de Britse meisjes op de middelbare school vermijdt sport wegens schaamte over of last van hun borsten. Dat blijkt uit een studie in het Verenigd Koninkrijk waaraan meer dan 2.000 schoolmeisjes tussen 11 en 17 jaar deelnamen.

volgopfacebook

volgopinstagram