Contacteer ons

Laatst bijgewerkt: mei 2015 | 1 reacties
comp-zon-hand-170_400_071.jpg

nieuws

Aandacht!

Gelieve er rekening mee te houden dat de redactie niet kan ingaan op persoonlijke gezondheidsvragen of -problemen. Bij vragen raadpleeg steeds uw arts.

We kunnen ook niet ingaan op aanvragen voor documentatie. Richt uw vraag daarvoor naar gespecialiseerde instanties, bedrijven of de overheid.

Studenten en scholieren: alle informatie waarover we beschikken staat online op deze site. Vul uw zoekwoord in in het zoekvak. Het heeft geen zin om ons via dit contactformulier om méér info te vragen. Specifieke vragen kan u posten in ons studentenforum.

Contactformulier


verschenen op : 03/03/2005 , bijgewerkt op 21/05/2015

1 reacties

huubsfibromyalgiesite

door huub fest, 21 juli 2016 om 16:51

Hallo Beste Mensen, Zoals vele al weten willen we graag een nieuwe fibromyalgiewebsite (weke-delenreuma) laten bouwen zodat mensen nóg meer informatie krijgen. Zo’n website laten bouwen kost meer dan 1500 euro. Daarom zijn wij een crowdfund-actie gestart om zo wat geld bij elkaar te krijgen om de droom te verwezenlijken. Na 15 jaar is de oude website écht aan vervanging toe. De bedoeling is dat de nieuwe website ook goed te zien is op smartphone en tablet. Dus eigenlijk hebben we een klein feestje te vieren. En dat kan alleen met medewerking (als het kan natuurlijk) van de vele vrienden. Wat je kan doen? Ga naar mijn website www.huubsfibromyalgiesite.nl Op de voorpagina staat het woordje crowdfund-actie. Als je daarop klikt kom je automatisch bij Dream or Donate en dan zie je het woord staan DONEREN. De rest wijst zich vanzelf. Men kan al vanaf € 5,00 doneren. Ik hoop op veel mooie reacties zodat we straks heel veel mensen met fibromyalgie (weke-delenreuma) en anderen kunnen helpen en blijven voorzien van ‘gratis’ informatie. Iedereen mét of zonder fibromyalgie kan en mag hieraan meedoen. Draag je ons een warm hart toe, doneer dan gerust. Alle donateurs worden met naam óf anoniem vermeld op de speciale donateurspagina op de website. Dit als dank voor jullie bijdrage. Groetjes van Huub Fest En alvast ontzettend bedankt. www.huubsfibromyalgiesite.nl www.facebook.com/huubsfibromyalgiesite

bekijk alle 1 reacties

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub