Nieuwsbrief 6 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 6 juni

10 dingen die je moet weten over een blaasontsteking

Blaasinfecties zijn een echte "vrouwenkwaal". Dat heeft alles te maken met de typisch vrouwelijke anatomie. Aan de hand van tien vragen kom je alles te weten over blaasontstekingen, en hoe ze te voorkomen in de toekomst.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat kan je best eten tijdens de examens?

Veel studenten onderschatten het belang van een evenwichtige voeding. Men heeft vaak geen tijd of geen zin om te eten. Voeding kan nochtans een duidelijk effect uitoefenen op het concentratievermogen.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom geeuwen wij?

Geeuwen is een reflex die vanuit de hersenstam wordt gestuurd. Veel mensen geeuwen wanneer ze moe zijn, wanneer ze zich vervelen of wanneer ze anderen zien geeuwen. Waarom mensen geeuwen is nog altijd niet helemaal duidelijk. Er bestaan wel een aantal hypothesen.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat zijn die witte plekjes op je tanden (ontkalking)?

Het beste is om ontkalking te voorkomen want van zodra de witte plekjes zich gevormd hebben, kan enkel een behandeling door de tandarts je er vanaf helpen.

Lees verder

Gezondheid.be

Alles wat je moet weten over vaginal seeding

Baby’s die geboren zijn via een keizersnede zouden meer kans hebben om allergieën, astma, hooikoorts en ziektes te ontwikkelen. Is vaginal seeding of microbirthing de oplossing?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 06/06/2023 , bijgewerkt op 11/06/2023
volgopfacebook

volgopinstagram