voeding

Ieder ingenomen substantie die voedsel voorziet voor het lichaam.

1637 artikels over voeding , per
Bekijk

Soja en rode klaver tegen overgangsklachten?

Soja en rode klaver tegen overgangsklachten?
nieuws 22/07/2016

Vrouwen die last hebben van opvliegers en vaginale droogheid kunnen tijdens de overgang in beperkte mate baat hebben bij het eten van sojarijke voeding en rode klaver. Ook extracten van deze middelen in supplementen verminderen de frequentie van deze klachten in lichte mate.

lees meer »

Belgische consument wil vooral veilige voeding

Belgische consument wil vooral veilige voeding
nieuws 19/07/2016

De Belgische consument vindt veilige voeding zeer belangrijk. Hij is over het algemeen zeer tevreden over de hygiëne in voedingswinkels, supermarkten en restaurants. Opmerkelijk is echter dat de Belgische consument weinig geïnteresseerd is in de voedingswaarde. Ook GGO's maken hem niet echt ongerust.

lees meer »

Brandnetelsoep

Brandnetelsoep
recepten 18/07/2016

Jonge brandnetelstengels van de grote brandnetel kunnen als een groente, wat bereidingswijze en smaak betreft, vergelijkbaar met spinazie, worden gegeten. Van brandnetels kan soep worden gemaakt.

lees meer »

Gezondheidssalon

Gezondheidssalon
agenda zondag 27 november 2016 in Brussel

Je wil je eigen gezondheid zoveel mogelijk in handen nemen? Je zoekt betrouwbare informatie over gezondheid en welzijn? Dan moet je zeker naar het Gezondheidssalon komen!

lees meer »

Een slechte adem? Lees hier onze tips! [pub]

Een slechte adem? Lees hier onze tips! [pub]
tips 11/07/2016

Even blazen in je handpalmen en beslissen dat je toch beter nog een muntje neemt vooraleer je dat leuke restaurantje binnengaat. Voor sommigen klinkt dit heel herkenbaar. Jammer! Een slechte adem is vaak makkelijker op te lossen dan je zou denken.

lees meer »

Drie variaties op tomaat die weinig werk vragen

Drie variaties op tomaat die weinig werk vragen
recepten 11/07/2016

De tomaat is de zomergroente bij uitstek. Een dankbare en heerlijk sappige rode bol, die zich zowel in koude als warme gerechten laat verwerken, en waarvan talloze variëteiten bestaan. Deze drie frisse zomerse gerechten vragen niet meer dan een kwartier werk.

lees meer »
1637 artikels over voeding , per
Bekijk
Wat denk jij?

Alvorens groenten in te vriezen blancheer je deze best eerst

  • Juist
  • Fout
gezondheid.be op Facebook

pub