Nieuwsbrief 29 april

Laatst bijgewerkt: mei 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 29 april

Kan je de leeftijd van de menopauze uitstellen?

De exacte leeftijd van de menopauze is vooral genetisch bepaald. Maar je kan de leeftijd van de menopauze een klein beetje beïnvloeden.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Zijn haverzemelen gezond?

Havermout is populairder dan ooit. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel zo’n pak ‘superfood avant la lettre’ in de kast staan. Maar heb je al gehoord van haverzemelen?

Lees verder

Gezondheid.be

Ontdek zelf de impact van ‘Een Week Gezonder’

ADVERTORIAL
Gedurende zeven dagen bewuster en gezonder eten en drinken, heeft dat nut? Absoluut! En dus spoort Diabetes Liga ook dit jaar iedereen aan om zich te engageren voor ‘Een Week Gezonder’.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Maagverkleining: voor wie?

Er zijn, zoals bij elke operatie, risico’s verbonden aan een maagverkleining én het heeft een enorme impact op jouw levensstijl. Het is dus geen cosmetische ingreep maar een methode om de gezondheidsproblemen ten gevolge van overgewicht te verminderen. Wie komt in aanmerking?

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom is antibiotica zo slecht voor je darmen?

Bestaat er zoiets als de ideale darmflora? Daar is Jeroen Raes, microbioloog aan de KU Leuven, naar op zoek. Elke dag krijgt hij stalen stoelgang binnen om te onderzoeken. Er is alvast één ingrediënt dat zeker niet thuishoort in de perfecte darmflora en dat is: antibiotica!

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 29/04/2024 , bijgewerkt op 06/05/2024
volgopfacebook

volgopinstagram

[ X ]

Blijf op de hoogte!

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.



Nee, bedankt