Nieuwsbrief 16 april

Laatst bijgewerkt: april 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 16 april

Afvallen zonder ingrijpend dieet: 20 tips

Het is geen geheim wat de sleutel is om kilo’s te verliezen: minder of gezonder eten en meer bewegen. Maar er zijn een aantal handige trucjes en weetjes die je daarbij kunnen helpen en die helemaal niet drastisch zijn.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Darmgezondheid verbeteren met kruiden en specerijen, kan dat?

Onderzoekers hebben de impact van kruiden en specerijen op de darmgezondheid bestudeerd en ontdekten dat dagelijkse consumptie van polyfenolen in onder andere peper, kaneel en knoflook de samenstelling van microbiota kan beïnvloeden ten gunste van goede bacteriën.

Lees verder

Gezondheid.be

Gentherapie: langverwachte life changer voor patiënten hemofilie

ADVERTORIAL
Hemofilie, een genetische bloedstollingsziekte, veroorzaakt bij patiënten frequente bloedingen waardoor opvolging en behandelingen noodzakelijk zijn. De impact op de levenskwaliteit is groot. Gentherapie wordt geprezen als een langverwachte life changer.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Schistosomiase of bilharziose: waarom testen na verre reis?

Schistosomiase (bilharziose) is een wormaandoening die men kan oplopen tijdens het zwemmen in besmet zoet water. De ziekte komt voor in tropische en subtropische gebieden en kan gevaarlijk zijn. Het ITG raadt reizigers aan om zich te testen.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe maak je inox schoon in een paar seconden?

Inox of roestvrij staal in de keuken is clean en mooi, maar het vraagt wat onderhoud. Vette of vuile vingers van klein en groot laten zeer duidelijke sporen na. Hoe maak je inox in enkele seconden weer glanzend schoon? We delen een simpel trucje.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 16/04/2024 , bijgewerkt op 25/04/2024
volgopfacebook

volgopinstagram