Nieuwsbrief 8 april

Laatst bijgewerkt: april 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 8 april

Straling: is slapen naast je telefoon gevaarlijk?

Dat de geluidsmeldingen en het blauw licht niet goed zijn voor je nachtrust, weten we intussen, maar wat met straling? Is het gevaarlijk om je telefoon ’s nachts naast je op het nachtkastje te leggen? Of onder je hoofdkussen?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Watervrees: ‘mijn peuter wil niet in bad’

Tot voor kort ging je baby of peuter nog met plezier in bad of douche, maar plots reageert die hysterisch als je de kraan openzet? Veel kinderen krijgen te maken met watervrees. Waar komt die angst vandaan en wat kan je doen?

Lees verder

Gezondheid.be

Portale hypertensie: verhoogde bloeddruk in de leverpoortader

Portale hypertensie is een abnormaal hoge bloeddruk in de leverpoortader, de grote ader die bloed van de darm naar de lever voert. Het is de meest voorkomende complicatie van een ernstige leveraandoening.

Lees verder

Gezondheid.be

Podcast: gewoontes creëren en veranderen

Gewoontes veranderen is niet gemakkelijk. In deze podcast van 'Wat ligt er op uw lever' verkennen we de moeilijkheden waarmee we te maken krijgen bij het inbouwen of volhouden van gewoontes, én tips en praktische voorbeelden die je helpen om jouw voornemens deze keer wel vol te houden.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is za'atar?

Nu de keuken uit het Midden-Oosten meer en meer ingang vindt bij ons zie je al eens vaker za'atar in een ingrediëntenlijst van een gerecht staan. Wat is za'atar precies en waarvoor kan je het gebruiken?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/04/2024 , bijgewerkt op 11/04/2024
volgopfacebook

volgopinstagram