Nieuwsbrief 5 april

Laatst bijgewerkt: april 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 5 april

Hoe gezond zijn asperges en hoe moet je ze klaarmaken?

De asperge of de asparagus officinalis is de koningin van de lentegroenten: rank, slank en blank. Althans bij ons, want er zijn ook groene en paarse varianten. Hoe gezond zijn asperges en waarop moet je letten als je ze bereidt?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe groot is een ‘normale’ penis?

Volgens een studie aan Stanford University is de gemiddelde grootte van de penis in erectie de laatste dertig jaar met 24% toegenomen. Maar dat is niet per se goed nieuws, melden de onderzoekers.

Lees verder

Gezondheid.be

Is sushi gezond?

Rijst en vis zijn gezond, dus sushi moet wel hoog scoren op de gezondheidsschaal zou je denken. Dat is helaas niet altijd zo. Of sushi al dan niet gezond is, is afhankelijk van de bereiding, de ingrediënten én hoeveel je ervan eet.

Lees verder

Gezondheid.be

Kan je een vervroegde menopauze behandelen?

Een vervroegde menopauze gaat gepaard met alle vervelende verschijnselen van de menopauze. Bovendien kan je (meestal) niet meer spontaan zwanger worden en heb je een verhoogde kans op botontkalking en hart- en vaatziekten.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: rode linzensoep met kokos en limoen

Een heerlijke en frisse soep, met een Thaise swing. Een receptje van Nathalie Meskens, gepubliceerd in haar kookboek 'Plan Boost'.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 05/04/2024 , bijgewerkt op 11/04/2024
volgopfacebook

volgopinstagram