Nieuwsbrief 29 februari

Laatst bijgewerkt: maart 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 29 februari

Hoe gezond is mozzarella?

Mozzarella is een zachte, witte kaas, bekend om zijn milde, licht pittige smaak en rekbare textuur. De kaas wordt gebruikt in verschillende gerechten, zoals pizza's, salades en sandwiches. Maar hoe gezond is mozzarella?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Slaapproblemen bij kinderen

De meeste slaapproblemen bij kinderen lossen zich spontaan op met de jaren. Ongerust zijn, is dus niet nodig. Al kan het natuurlijk wel slopend zijn. We overlopen de meest voorkomende slaapproblemen bij kinderen en geven enkele bruikbare tips.

Lees verder

Gezondheid.be

Additieven/E-nummers: wat zit er in mijn eten?

Additieven of E-nummers zijn producten die het fabricageproces van het voedingsmiddel vereenvoudigen of het uitzicht, de smaak of de voedingswaarde ervan verbeteren. Hoe ongezond zijn additieven? En hoe kan je ze vermijden?

Lees verder

Gezondheid.be

Wanneer mag je douchen met hechtingen?

Het is over het algemeen niet aan te raden om hechtingen nat te maken tijdens de eerste stadia van wondgenezing, maar wanneer je precies mag douchen hangt vooral af van het type hechting dat is gebruikt.

Lees verder

Gezondheid.be

Wanneer spreekt men over een zeldzame ziekte?

Een ziekte is zeldzaam wanneer ze voorkomt bij minder dan 1 op de 2.000 inwoners. Zeldzame ziekten zijn doorgaans ernstig en complex. Heel wat zeldzame ziekten zijn levensbedreigend of chronisch invaliderend.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 29/02/2024 , bijgewerkt op 07/03/2024
volgopfacebook

volgopinstagram