Nieuwsbrief 21 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 21 maart

Mag je spinazie opnieuw opwarmen?

Spinazie, een bladgroente rijk aan voedingsstoffen, is een populaire keuze voor salades, wok- en verschillende gekookte gerechten. Maar in de volksmond wordt wel eens gezegd dat je spinazie eigenlijk niet mag heropwarmen, omdat opgewarmde spinazie giftig kan zijn. Klopt dat?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Puistjes uitknijpen: waarom zijn 'pimple popper'-filmpjes zo populair?

Op YouTube en Instagram kijken miljoenen mensen naar ‘pimple poppers’, close-up video's waarbij mee-eters, cysten, absessen en zweren worden verwijderd. Vanwaar die fascinatie? Wat is er zo leuk aan puistjes uitknijpen?

Lees verder

Gezondheid.be

Heerlijke brownies met pindaspread

ADVERTORIAL
Wie houdt er nu niet van brownies? Dit dessert met intense chocoladesmaak doet de harten van klein en groot sneller slaan. En wat als we eens een geheim ingrediënt zouden toevoegen om dit favoriete gebakje nóg lekkerder te maken?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat zijn de symptomen van een nikkelallergie?

Nikkelallergie is een contactallergie. Dat betekent dat je huid een allergische reactie vertoont bij contact met producten waar nikkel in is verwerkt, zoals bij (goedkope) juwelen. Nikkelallergie treft ongeveer tien procent van de bevolking.

Lees verder

Gezondheid.be

Pil vergeten: wat doen?

Een anticonceptiepil biedt enkel bescherming tegen zwangerschap als je ze consequent inneemt. Wat doe je dan best als je eens een pil vergeten bent? Het antwoord hangt af van de fase van je cyclus.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 21/03/2024 , bijgewerkt op 27/03/2024
volgopfacebook

volgopinstagram