antidepressivahulp.free-forum.net gestart

door Karel, 30 July 2014 om 22:13

Wij zijn net een vrij forum gestart met als doel een peer to peer (lotgenoten) ondersteuning te bieden aan mensen die antidepressiva (SSRI/ SNRI) of antipsychotica alsook benzo's nemen en/of willen afbouwen.
De hoofddoelen zijn informeren en bijstaan (door lotgenoten) van anderen in dit moeilijke proces. Zo kan je een dagboek aanleggen met je vorderingen bij het afbouwen (ANderen kunnen je daar dan in bijstaan of raad geven). Er is een gedeelte voor familie/partners/ vrienden die iemand willen bijstaan , maar niet goed weten hoe. Er ligt ook een focus op de invloed van Antidepressiva op relaties, libido en verliefdheid. Daar hier nu al geruime tijd veel nieuwe inzichten op komen (Afvlakking en persoonlijkheidsveranderingen).
OP de site kan je als bezoeker lezen, maar om te posten moet je wel een (gratis & volstrekt anonieme) gebruiker aanmaken.
Misschien kan je mensen verwijzen hiernaar om hen te helpen in dit moeilijk proces. De opzet is niet het vervangen van professionele medische hulp, maar eerder het bieden van informatie, steun en lotgenotencontact . De link is : www.antidepressivahulp.free-forum.net/

reageer op dit bericht

pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt