Moe, somber, depressief?

door Groen Project, 10 December 2014 om 14:19

Deze studie kan de oplossing bieden en is bovendien helemaal gratis!

Vandaag de dag zijn de op één na meest voorgeschreven medicijnen antidepressiva, hoewel heel wat mensen best zonder zouden kunnen. De symptomen waar ze last van hebben zijn vaak het gevolg van een hectische en veeleisende levensstijl. Door een tegenslag, te hoge werkdruk of zelfs eenvoudigweg het grijze weer, zijn heel wat mensen meer gevoelig voor een emotionele of mentale 'dip' dan anders. Een antidepressivum is in heel wat gevallen dan (nog) niet nodig, want ook een eenvoudig natuurproduct kan vaak al heel wat verlichting brengen.

Momenteel worden er mensen gerekruteerd in gans Vlaanderen zodat de resultaten van deze goed onderbouwde studie kunnen bijdragen aan de volksgezondheid door het promoten van een 100% natuurlijk alternatief boven het gebruik van de chemische en synthetische klassiekers. Andere gezondheidscriteria gaan immers ten koste van het gebruik van antidepressiva doordat deze producten veel en zware nevenwerkingen met zich meebrengen en een nauw gezette behandeling vereisen.

Een volledig gratis Groen Project

Indien je licht, matig of sterk gevoelig bent voor vermoeidheid, somberheid, een uitgeblust gevoel of wisselende emoties kan je je aanmelden om deel uit te maken van deze studie. Het aanmelden en volgen van het traject is volledig gratis. Jij helpt immers de studie te realiseren , de studie kan bijdragen dat jij je beter in je vel voelt. Het is evenwel belangrijk dat je je weet te engageren om het traject te volgen zoals wordt overeengekomen. Dit zou tijdens een klassieke behandeling bij de huisarts of andere therapeutische sessies immers ook het geval zijn. Concreet stel je je tijdens een periode van maximaal 6 maanden op 6 zelf gekozen tijdstippen beschikbaar en verschaf je eerlijk en betrouwbaar informatie zodat er een optimale gegevensverwerking mogelijk is.

Aanmelden en procedure

Je kan je aanmelden via info@groen-project.be met volgende noodzakelijke gegevens: naam, adres, mail, telefoon en geboortedatum. Je ontvangt een informatiefiche die je ingevuld terugstuurt. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen ontvang je na selectie een uitnodiging voor een intakegesprek en verdere informatie over het traject. De leeftijdscriteria zijn -18 tot +65, er zijn dus best wel veel mensen nodig om deze studie te kunnen realiseren!

Opgelet: de uiterste datum voor aanmelding is 21 december 2014.

Geen interesse om deel te nemen maar toch steunen

Het kan uiteraard best zijn dat je de studie de moeite waard vindt, maar vindt dat je zelf niet in aanmerking komt om er aan deel te nemen. Elke studie kost geld, veel geld. Vaak zijn die budgetten niet zomaar voorhanden, ondanks het feit dat het project broodnodig is. Er is niet altijd een mogelijkheid tot subsidiëring en het project komt vaak tot stand door middel van sponsoring dankzij mensen die erin geloven. Ben jij zo iemand? Doe dan een vrije gift op het nummer IBAN BE 25 3774 2131 4382 met vermelding ‘sponsoring studie Groen Project SFN 2014 - 2015’. Dankzij deze fondsen zijn er meer mogelijkheden naar de uitbreiding, onderbouwing en publicatie van de resultaten.

reageer op dit bericht

pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt