Gezocht : vrouwen boven de 30

door Thais, 14 February 2013 om 10:22

Wij zijn 2 masterstudenten Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie aan de KU Leuven. In het kader van onze thesis zoeken wij nog veel vrouwelijke proefpersonen.

Wie mag deelnemen? Alle vrouwen (zonder voorgeschiedenis van borstkanker) ouder dan 30 jaar worden hartelijk uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek, en zo een steentje bij te dragen aan de medische wetenschap en de verbetering van behandelingen na borstkanker.

Wat houdt het onderzoek in? Wij onderzoeken het seksueel functioneren bij een gezonde proefgroep vrouwen. Deze resultaten zullen later vergeleken worden met resultaten verkregen van vrouwen die hersteld zijn van borstkanker. Het is namelijk zo dat deze patiënten veranderingen kunnen ervaren in de beleving van hun seksueel functioneren. Door middel van deze vragenlijst kunnen we deze problematiek inventariseren en het effect van kinesitherapie bij aantonen.

Hoe kan U ons helpen? U stuurt een email naar thaisdolferus@hotmail.com of thais.dolferus@student.kuleuven.be met daarin uw Naam, Voornaam, Leeftijd en uw emailadres.

Wij verzekeren jullie dat alle antwoorden anoniem verwerkt zullen worden.
Alvast bedankt voor uw deelname!


Thais Dolferus & Sara Onan
2de Master Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie

reageer op dit bericht

pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt