herstel sterilisatie

door anoniem, 05 June 2012 om 14:59 - naar artikel

hallo, 11 jaar geleden heb ook ik dmv klemmetjes een sterilisatie toe laten passen, na 3 kinderen en een scheiding verder. Ik vond 3 kinderen wel meer dan genoeg en wist dat ik nog meer dan 3 kinderen in mijn eentje niet aan zou kunnen. Nu heb ik inmiddels bijna 8 jaar een relatie met een 13 jaar jongere man. En logischerwijs wil ik hem graag een kind geven, en lijkt het me geweldig om met deze mooie man een nieuw mens het leven te schenken. Wat zijn de stappen die ik hiervoor moet nemen, waar begin ik, wat kost het en is het wel haalbaar voor iemand van mijn leeftijd (40jr) na een sterilisatie van 11 jr geleden?

herstel sterilisatie

door anoniem, 05 June 2012 om 15:55 - naar artikel

U (her)begint best niet meer, u bent - hoe hard het ook klinkt- te oud op 40j én je hebt al 3 kinderen. Gebruik uw verstand en geniet gewoon verder van het leven en uw kinderen. Het is niet verantwoord ook, en waarom hebt u dit misschien niet wat vroeger bedacht? Denk ook eens na wat dat nakomertje met zo'n 'oude moeder' is... het is niet zo'n wijs besluit, misschien heb je eigenlijk schrik dat uw mooie man zelf een kind wil ...het komt het kind zelf niet echt ten goede. Waarschijnlijk zal je tegenkanting hebben bij ethische commissies ook, je kan het natuurlijk proberen als je echt wil en je niet laten overweldigen door (dergelijke) 'harde' reacties zoals deze. Maar denk toch goed na, en laat niet alleen romantiek meespelen! Excuses voor deze harde realiteit.

herstel sterilisatie

door sheila, 05 July 2012 om 21:21 - naar artikel

Beste
Ik ben 37j bijna 38j heb een zoon van16
en kleine spruit van acht heb me laten
Steriliseren paar jaren geleden heb nu
Sinds een jaar een nieuwe
Relatie dat loopt fantastisch en we zouden
Graag een kind hebben samen wat nu?
Ik lees hier hoop ,dus graag zou ik weten
Of ik nog kans heb met een omkeeroperatie
Of ivf ? Ik heb gelezen dat ivf niet te
Onderschatten is graag reactie
Groetjes sheila

herstel sterilisatie

door miranda, 19 July 2012 om 17:22 - naar artikel

Hallo ik wil en moet reageren op deze berichten.ten eerste op alle vrouwen die een sterrilisatie hebben laten doen of dit nu 3 jaar geleden is of 20 het maakt niks uit lieve mensen! Doe wat je hartewens is volg je hart ga op je eigen gevoelens af en laat je door niemand gek maken! Ik ben een vrouw van 38 bijna 39 heb toevalig gisteren een hersteloperatie laten doen! Ik heb uit mijn vorige huwelijk 3 kinderen heb ook een nieuwe man ontmoet 10 jaar jonger dan mezelf en wij hebben samen besloten nog een een kindje te willen. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen! Na bijna 12 jaar geleden gesterriliseerd te zijn! Deze stap is het zeker waard wanneer je er met zijn 2 en voor kiest en heeft geen enkele buitenstaander ook maar het recht zich hier in te wringen, ga ervoor lieve mensen! Zo'n operatie kost ca.3000 euro!

herstel sterilisatie

door claudia, 20 August 2013 om 13:57 - naar artikel

hoi.,

ik ben 42 jaar bijna 43 jaar en heb nieuwe relatie na scheding heb zelf 2 kids en we willen samen een kindje.
maar de leeftijdsgrens is 43 jaar bijna overal in nederland ,heeft iemand suggesties voor mij,ik ben 11 @ 12 jaar tertug ok gesteriliseerd dmv clipjes

herstel sterilisatie

door s, 09 January 2015 om 16:45 - naar artikel

Hoi allemaal
ik heb ook het zelfde verhaal, en ik wil ook ongedaan maken, ook op zoek naar vrouwen met ervaringen adres of naam van een goede ziekenhuis of specialist.
wie kan me hier mee helpen
met vriendelijk dank

herstel sterilisatie

door sjaantje, 26 April 2015 om 13:46 - naar artikel

hoi ben een vrouw van 38 jaar
heb vorige week 20 april een herstel operatie gehad
echt waar reuzen mee gevallen
hopelijk dit jaar nog zwanger de operatie is ook zeer goed geslaagd
bij wie is het nog meer goed geslaag en zwanger geworden

herstel sterilisatie

door mariska , 09 December 2016 om 14:16 - naar artikel

goede dag ...ik wou u vragen hoelang u uit de running bent geweest na de operatie en en hoeveel het koste en waar u het heeft gedaan mijn herstel word niet vergoed en ben opzoek naar een betaalbare herstel

vriendelijke groet....
mariska

reageer op dit bericht

pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt