Buikwandcorrectie

door sandra, 01 March 2013 om 13:17 - naar artikel

Heb het in Hongarije laten doen door een Iraanse chirurg, heel professioneel, hij neemt veel tijd voor je en spreekt goed Engels. Het resultaat is prachtig. Nieuwe kliniek, ik heb 2150 euro betaald. wil je meer weten mail me maar, ik ben heel blij!

Buikwandcorrectie

door Annika, 14 March 2013 om 15:37 - naar artikel

Hallo Sandra,

Wat heerlijk lijkt me dat.
Ik heb geen overgewicht maar buik buikwandspieren zijn na drie zwangerschappen zó uitgerekt dat het lijkt alsof ik ieder moment weer mag bevallen. Het ziet er vreselijk uit en ik schaam me zo diep. Ben zojuist 40 geworden en dit zou ik graag willen verhelpen maar de verzekeraar wil dit niet vergoeden en ik kan een vreselijke dure operatie niet betalen en dit bedrag is wel te doen. Graag ontvang ik van jou meer informatie.
Gr. Annika

Buikwandcorrectie

door anoniem, 14 March 2013 om 19:19 - naar artikel

sandra, ik heb net een minibuikwandcorrectie gehad en heb een voorspoedig herstel. Ik weet niet van welke regio u bent maar ik kan dokter Coenen uit Wilrijk zeker aanbevelen. Ik ben 39, hij had wel een volledige voorgesteld, maar heb voor minicorrectie gekozen.

Buikwandcorrectie

door anoniem, 10 September 2014 om 11:27 - naar artikel

Dag Sandra,
Je bwc in Hongarije laten doen...Hoe begin je aan zo iets? 2150 euro ; is dit enkel voor de operatie? wie moet je daarvoor contacteren? Kan je me wat meer uitleg geven aub? en heb je soms foto's van voor en na ?
Ben echt wek benieuwd ;-)
grt,
Linda (56 jaar)

reageer op dit bericht

pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt