hoofdpijn

door anoniem, 04 April 2004 om 22:41 - naar artikel

hallo graag had ik geweten of er iemand mij kan helpen ik heb altijd pijn boven op mijn hoofd ik ben al onder de scanner geweest geen enkele pijnstiller werkt het zou geen migraine zijn maar niemand kan mij zeggen wat het is. ik kan dan geen geluid verdragen zelfs van mijn eigen stem krijg ik pijn het is een stekende pijn altijd op dat zeflde plekje ik word er echt wanhopig van groetjes irene.

hoofdpijn

door jetje, 05 April 2004 om 08:15 - naar artikel

ook ik heb hier last van en weet ook niet meer wat ik er aan kan doen...
als iemand iets weet aub reageer dan..

hoofdpijn

door anoniem, 05 April 2004 om 23:48 - naar artikel

hoi even een reactie ik ben echt blij dat ik niet alleen ben met dit probleem bent u al voor onderzoeken geweest ?
GROETJES

jetje

door anoniem, 15 April 2004 om 16:39 - naar artikel

beste jetje je hebt gereageerd op mijn oproep over hoofpijn zou je mij meer kunnen zeggen wat je voelt, als ik mijn linker oor toestop is de pijn veel minder heb je dat ook al eens gebrobeerd?
graag een reactie a u b

hoofdpijn

door durlo, 03 June 2004 om 01:46 - naar artikel

Hi allemaal,

Mischien zijn jullie hiermee gebaat. Lees dit artikeltje maar.

Wanneer u hoofdpijn hebt

WAT doet u om verlichting te krijgen? Een middeltje tegen hoofdpijn dat bij sommigen wel eens even goed zou kunnen werken als medicijnen is een ijscompres. Hoewel ijs al heel lang wordt gebruikt ter verlichting van koorts en verstuikingen, kan het ook worden gebruikt om hoofdpijn te verlichten, aldus een recent onderzoek. Van 90 patiënten die leden aan acute hoofdpijnen, waaronder migraineaanvallen, bracht een ijscompres bij 71 procent verlichting. Meer dan de helft merkte een onmiddellijke vermindering van pijn op. Hoe komt dat?

Hoofdpijn wordt veroorzaakt door zwelling of verwijding van bloedvaten, aldus dr. Seymour Diamond, de directeur van een speciale hoofdpijnkliniek in Chicago (VS). Koude zorgt ervoor dat deze vaten zich vernauwen. Hij beveelt aan gestampt ijs in een plastic zak te doen en die gedurende 30 tot 45 minuten tegen uw voorhoofd gedrukt te houden terwijl u zit of neerligt. Een bepaalde mate van verlichting kan al onmiddellijk optreden door het verdovende effect van het ijs.

migraine

door yvonne, 11 October 2004 om 18:06 - naar artikel

Ik heb zelf jarenlang migraine gehad. tot soms 3 x per week. soms was het zo erg dat ik mezelf moest spuiten.
Toen mijn relatie eindigde, wat voor mij een goede relatie leek, maar waarin ik uiteindelijk alles voor HEM deed en niets voor mijzelf. Was mijn migraine als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik heb al 4 jaar nergens meer last van. Dus onbewuste stress misschien???

reageer op dit bericht

pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt