zonnesteek?

door devika, 18 juli 2006 om 09:08 - naar artikel

Hallo, Ik zat gisteren in de tuin.. Toen ik ineens heel erge hoofdpijn kreeg, er leek ook een gedeelte van mn gezichtsveld te ontbreken, ik werd misselijk, duizelig en kreeg het ineens heel benauwd...Ik was toch maar gaan werken..en ze hebben er zelfs airconditioning maar ik had het toch zó warm..alsof ik hele hoge koorts had.. Kan dit ook een zonnesteek zijn? Groetjes, Devika.

zonnesteek

door roger, 19 juli 2006 om 18:32 - naar artikel


Kleinzoon heeft de voorbije dagen een lichte zonnesteek op gelopen, zonder in de zon te komen.kan gewoon van de warmte komen waarbij men te veel vocht verliest,(te veel zout) en te weinig drinkt, dus zoveel mogelijk drinken liefst water.

zonnesteek

door peter, 24 juli 2006 om 08:57 - naar artikel

nee devika als je echt een zonnesteek hebt dan voel je je eige heel anders dan wil je niet werke of op bed ligge je wilt dan zoveel mogelijk verkoeling dit is heel slecht voor je dus zoek altijd verkoeling

zonnesteek

door daniel, 14 augustus 2007 om 09:54 - naar artikel

ik denk dat ik ook een zonnesteek gehad of nog heb,
lamme spieren,pijnelijke ledematen,het gevoel hebben meer achteruit als vooruit te gaan,'savnds koude rillingen gepaard met hevig zweten,daarbij ook nog een hoofdpijn boven op je hoofd,het gevoel dat je hersenpan eraf is geweest,is nu 2 dagen geleden en ben er nog niet vanaf
groetjes

zonnesteek

door Cin, 18 augustus 2012 om 21:13 - naar artikel

Mijn ventje heeft het dus ook denk ik. Weet iemand wat ik kan doen om hem te helpen.

zonnesteek

door anoniem, 18 augustus 2012 om 23:16 - naar artikel

toen ik een zonnesteek heb gehad ben ik naar binnen gegaan afkoeling gezocht en vooral gordijnen dichtgedaan. had het gevoel dat licht de hoofdpijn enkel nog maar verergerde.
vochtig washandje op je voorhoofd helpt ook

reageer op dit bericht

pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt