lichen planus

door anoniem, 25 January 2011 om 18:52 - naar artikel

Misschien een hulpmiddel voor mensen die net als ik lichen Planus in de mond hebben.Jren geleden heb ik van de kaakchirurg een spoeldrank gehad,die hielp tegen de pijn .De laatste jaren neem ik een slok Aloe Vera jus99,9% en houd die zo lang mogelijk in mijn mond.Het helpt goed tegen de pijn,en geneest ook een beetje,maar het gaat nooit helemaal weg.Mijn kaakchirurg zei dat hij het alleen bij mensen zag die onder hoge stress leven en niet roken.Ik hoop met dit bericht andere mensen te helpen die lichen planus hebben.veel succes en sterkte Ria.

lichen planus

door Riny Jacobs, 02 February 2011 om 01:05 - naar artikel

Ik heb ook chronische lichen planus en is zeer hardnekkig en pijnlijk. Ga 3-4 maal per jaar naar de mondhygieniste en kaakchir. Ik heb tevens coeliakie en volg een glutenvrij dieet. Ook weet ik niet of dit met coeliakie te maken heeft. Vlgs de kaakchir. heeft dit niets te maken met een allergische reactie van mijn vullingen. Een zus van mij heeft de vullingen moeten laten vervangen door witte vullingen omdat zij wel allergisch bleek te zijn voor de amangaanvulling. Bij mij is dat niet onderzocht. Ik poets minimaal 2dd mijn tanden en spoel ook met Aloë Vera. Groetjes Riny

lichen planus

door Ingrid Naessens, 26 April 2012 om 22:32 - naar artikel

Ik heb tevens chronische lichen planus op de binnenkant van mijn wang.
Gekruid eten, warm drinken en tevens bv. appelsien eten is een marteling.
Ik heb dit nu sinds september 2011.
Na consult huidarts, zonder resultaat ben ik nu naar een mondspecialist geweest, die zou eventueel overwegen om de 2 plekken weg te snijden in combinatie met een lasertherapie om de rest van de letsels weg te krijgen.
Voorlopig krijg ik enkel Kamillosan spoeling.
Heeft iemand ervaring met bovenstaand.
Ingrid

reageer op dit bericht

pub