Depressie

door anoniem, 18 October 2009 om 15:34 - naar artikel

Ik ben een meisje van 12 jaar en volgens de depressie test heb ik een ernstige depressie.
Maar volgens mezelf heb ik dat al een jaar, wat doe ik eraan?

Depressie

door anoniem, 19 October 2009 om 14:12 - naar artikel

Je hoeft niets te doen, want je hebt geen depressie, je bent aan het puberen. Trouwens, geen enkele arts zou een kind van 12 jaar antidepressiva voorschrijven. Een goeie raad: ga bij de jeugdbeweging, doe aan sport en doe je best op school, dan kom je er wel.

Depressie

door anoniem, 20 December 2010 om 15:51 - naar artikel

iedereen kan een depressie krijgen, jong of oud. en het hoeft niet aan de pubertijd te liggen. Ik heb zelf een zus die sinds haar dertiende depressief is. nu 4 jaar later is ze het nog steeds. De pubertijd heeft daar dus niks mee te maken gehad. Ze zit nu bij het psygiater zit en ze slikt antidepressiva. Ik zou hulp blijven zoeken en de leuke dingen in het leven blijven koesteren, hoe moeilijke tijden er nog zijn. Blijf de nut in het leven zien, jij mag er ook zijn zeg ik altijd. Succes !

Depressie

door anoniem, 26 January 2011 om 16:00 - naar artikel

Het is bullshit dat een kind geen depressie kan krijgen! Ik ben zelf ook onder de 20 en voel me meer dan de helft van de tijd somber, neerslachtig en niet meer levenslustig... Is dat puberteit? Ik sport voldoende, doe m'n best op school(ik doe notabene het gym!), dat is wat je hier nu zit te zeggen. Dat het wel weer over zal gaan, ja, dat heb ik al vaak genoeg gehoord. Loop toch naar de bliksem, onwetende kleine snol. Als je iets zegt, weet dan zeker dat het waar is.

Depressie

door Bernard Rapol, 24 April 2011 om 17:53 - naar artikel

Depressie heeft een emotionele oorzaak die behandeld moet worden door de oorzaak op te zoeken en te behandelen door de negatieve emoties los te kunnen laten.
Beste remedie is niet pillen, maar hypnotherapie.

Depressie

door vanhee danny, 21 September 2011 om 16:31 - naar artikel

ik heb 4 naaste familieleden verloren eerst mijn grootmoeder waar ik en mijn broer opgevoed zijn enkele maanden later mijn broer(motorongeval)dan 14 dagen later mijn grootvader die ik als mijn vader zag enkele jaren later mijn moeder die stierf aan kanker kheb dan 1jaar later mijn ex vrouw verloren die ik nog graag zag en kheb dan zelf zwaar motorongeval gehad waarbij ij een been verloor,,ik weet niet wat ik moet doen!bij het minste huil ik als een kind,laat iets weten aub ik kan er niet mee naar buiten komen

Depressie

door anoniem, 06 March 2012 om 22:25 - naar artikel

Jezus man, je bent genaaid door het leven. Ga alsjeblieft snel naar een psychiater. Die kan echt wat voor je betekenen. Praat er in ieder geval met iemand over. Doe het alsjeblieft snel! Denk niet dat het vanzelf over gaat. Ik hoop dat je dit op tijd leest voordat je gekke dingen doet! Je komt er echt weer bovenop!

reageer op dit bericht

pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt