Rugoperatie, verschrikkelijke pijnen links

door anoniem, 11 December 2006 om 10:46 - naar artikel

Ik heb met veel bewondering uw verhaal gelezen en ik ben op sukkel van in juni 2006, voor mij al een veeel te lange periode. Ben geopereerd in april 2004 aan dubbele hernia en 1.5 jaar "goed" geweest. Nu heb ik (sinds 4 weken is het verergerd) ongelooflijke pijnen in mijn linkerbil en het straalt uit naar beneden, linker been. Heb ook al ontelbare onderzoeken gedaan, en kheb ook het gevoel dat ik niet au serieux genomen wordt. Ze vinden niets. Ben teneinde raad en zou pijnkliniek overwegen
Iemand ervaring mee ? Ik kan onmogelijk gaan werken want ik heb een staand beroep en kan niet zolang op mijn benen staan.

hernia

door anoniem, 12 February 2007 om 22:09 - naar artikel

Heb vorig jaar drie epidurales gekregen en niets veranderd. Linker been had geen kracht meer en ik had helse pijn. Pas geopereerd en volop aan 't revalideren. Blijkt goed te verlopen. Sterkte.

hernia

door myriam, 27 April 2007 om 10:08 - naar artikel

hallo,
Ik heb reeds 9 maart last van 2
nekhernia's. Ik heb al 11 soorten pijnstillers gehad ik ben volledig uitgeblust zowel lichamelijke kan niet veel meer eten.
Ben nu uiteindelijk in leuven terecht gekomen maar ik heb de indruk dat ze mij niet serieus nemen. Nu moet ik naar een fysiotherapeut gaan ze gaan beslissen wat ze gaan doen. Is er iemand die een oplossing weet zo kan het niet meer verder.

hernia

door anoniem, 27 December 2010 om 19:15 - naar artikel

ik raad u eens langs te gaan bij dokter Dirk Van Campen in keerbergen...

hernia

door anoniem, 27 December 2010 om 19:17 - naar artikel

Dokter Dirk Van Campen raad ik aan ge zult geen spijt krijgen ...

hernia

door lenaerts marc, 04 January 2011 om 17:31 - naar artikel

die dr.Vancampenhot ,kun je me daar een adres van geven ,ik sukkel ook al jaren met een versleten hernia ter hoogte van L5S1,komt daarbij dat ik véél aan loopsport doe en ondertussen al een jaar sukkel met een stressfractuur op de pubissen ,een zéér pijnlijke zaak ,ik heb al verschillende dokters gehad ,maar niemand die echt een oplossing biedt,wie kan me helpen????
BEDANKT
www.bloggen.be/bakkertje64

hernia

door deryckere lieve, 05 January 2011 om 06:37 - naar artikel

hallo beste leden , ook ik zit met een hernia onderaan de rug , daarbij nog eens reuma, ook reeds 2 x binnen geweest dag kliniek voor epedural , de derde komt eraan , ook dit alles zonder resultaten !! mijn pijn is onbeschrijvelijk !! zelf krijg ik nog geen dagen om het werk teverlaten ! schandalig terwijl er zo veel mensen thuis blijven waar niets aan mankeerd!dan word het ook de pijn kliniek en het doorbranden van de zenuwen . ik wens jullie allemaal veel sterkte toe !!!

hernia

door Jenny Turfkruyer, 02 October 2011 om 10:55 - naar artikel

Kunt u mij aan het e-mail adres van Dokter Dirk Van Campen helpen a.u.b.
Ik was vroeger patient bij hem en heb zijn adres en tel. nummer. Maar zo bekom ik geen afspraak. Met dank bij voorbaat en vriendelijke groeten, Jenny Turfkruyer

hernia

door anoniem, 25 October 2011 om 15:23 - naar artikel

Ook ik ben op zoek voor deze persoon te contakteren maar hopeloos!!!

hernia

door anoniem, 28 November 2011 om 00:08 - naar artikel

Lieve mensen,
ook ik ben een patiënte bij dokter van campen en ben zeer blij met hem dus ik hoop dat ik jullie hiermee kan helpen: praktijk@ketwiezel.be

pijn schouder

door goris karl, 16 October 2013 om 10:25 - naar artikel

hallo dokter , zit al paar weken met pijn in rechter schouder , spierscheurtje ???? zou ik eens afspraak kunnen krijgen om te zien of horen of je er iets kunt aan doen ; liefst snel mogelijk want pijn is soms ondraaglijk ; dank bij voorbaat Karl Goris 0496508184

reageer op dit bericht

pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt