rosacea

door marijanne, 27 November 2003 om 15:57 - naar artikel

Hi,
Ik heb nu 8 jaar last van rosacea. Altijd een rode neus en ook nog een hele rode kin. Ik heb 5 jaar lang twee maanden per jaar antibiotica geslikt, totdat ik niet meer vooruit kwam van de moeheid. Nu slik ik drie jaar geen antibiotica meer, en ik voel me beter, maar zie er niet uit. Altijd een rode neus en bergen pukkeltjes (ik vind het meer etterbulten) op neus en kin die slecht genezen. Ik moet van mezelf door, maar soms zou ik wel binnen willen blijven en m'n gezicht niet meer willen laten zien.
Ik ben ervan overtuigd dat er een andere manier moet zijn om hier vanaf te komen, maar tot nu toe nog niet gevonden. Ben ook al alternatief aan het zoeken geweest, maar ook daar geen succes. Heeft iemand nog een tip??

rosacea

door anoniem, 02 December 2003 om 19:30 - naar artikel

De beste oplossing voor rosacea vind je op www.fotofacial.com (wel engels-talig). Indien je zou geïnteresseerd zijn, kan ik je wel de naam van een dokter die deze behandeling doet, mailen.

rosacea

door anoniem, 16 December 2003 om 20:52 - naar artikel

Graag zou ik in contact komen met die behandelende dokter. Indien het mogelijk is gelieve de naam eens door te mailen

rosacea

door anoniem, 17 December 2003 om 14:27 - naar artikel

Naamverwijderd- door redactie: huidziekten en lasertherapie. Veel succes en laat eens iets horen hé!

adres

door hilde , 27 January 2005 om 09:34 - naar artikel

hallo,
Kan je het adres van deze dokter eens doormailen ? Bedankt.
Ik ben naar verschillende dermatologen geweest. Nu eindelijk iemand gevonden die zegt dat ik rosacea heb. Na onderzoek op internet, gezien dat fotofacial inderdaad de beste methode is. Daarom graag adres van deze dokter

adres

door anoniem, 07 May 2005 om 13:37 - naar artikel

Kan je mij het adres geven van deze dokter
alvast bedankt (dierickx)

nota ivm adressen dokters

door redactie, 09 May 2005 om 10:58 - naar artikel

Om misbruik te voorkomen wordense forumberichten waar adressen van dokters, therapeuten ed vermeld worden steeds verwijderd. Als je adressen wil doorgeven of krijgen moet dit via het e-mail adres naar de persoon zelf. Post uw adres-vraag dus NIET anoniem! Via deze url kan je onze forumregels nalezen: www.gezondheid.be/index.cfm?fuaction=art&art_id=2558
De redactie

reageer op dit bericht

pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt