Leuvense artsen en verpleegkundigen delen filmpje als dank voor de steun

screenshot_uzleuven_videoclip_2020.jpg

nieuws De video werd volledig opgenomen, gemonteerd en van muziek voorzien door verpleegkundigen en artsen van de dienst medisch intensieve geneeskunde. Dat staat in het persbericht dat is uitgestuurd. Ook Leuvense muzikante Selah Sue werkte mee aan de clip. 

“Met veel enthousiasme en strijdlust hebben we geprobeerd om onze patiënten en hun familie niet alleen uitstekende, maar ook warme en menselijk zorg te bieden. We beseffen heel goed dat dit slechts mogelijk was dankzij gigantische inspanningen van en goede samenwerking met iedereen binnen het ziekenhuis. De steun, appreciatie en het respect van iedereen binnen en buiten het ziekenhuis heeft ons steeds energie gegeven om te blijven doorgaan. Elke kleine geste gaf ons een extra boost”, aldus dokter Philippe Meersseman, arts medisch intensieve geneeskunde en een van de vele initiatiefnemers van het project.



Lees ook: Covid-19-patiënten lopen hoger risico op post intensive care syndroom

auteur: Sofie Van Rossom, gezondheidsjournalist
Laatst bijgewerkt: januari 2021

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram