De Roze Mars verschuift naar oktober 2020

screenshot_pinkribbon_rozemars_borlee.jpg

nieuws

De vzw Pink Ribbon verplaatst De Roze Mars van mei naar oktober 2020. Door de huidige coronapandemie zou het onverantwoord zijn om het wandelevent in mei te laten doorgaan. De maand oktober is als Internationale Borstkankermaand de logische vervanger.

Omwille van de Coronacrisis in België wordt De Roze Mars van mei naar oktober verplaatst. Normaal zou deze voor het tweede jaar op rij doorgaan van 1 tot en met 31 mei. Pink Ribbon roept dan alle Belgen op om 10.000 stappen per dag te zetten. De bewegingscampagne wordt nu uitgesteld naar oktober.

Brigitte Vanderveren, Executive Director vzw Pink Ribbon: “De Roze Mars draait rond gezondheid. We kunnen de veiligheid en de gezondheid van  de deelnemers niet op het spel zetten, op een moment dat het COVID-19-virus zo aanwezig is. We roepen daarom nu op om van 1 tot 31 oktober deel te nemen aan de Roze Mars en 10.000 stappen per dag te zetten. Oktober is een maand die sowieso al in het teken staat van de strijd tegen borstkanker. We moedigen iedereen wel aan om ook nu dagelijks 10.000 stappen te zetten, alleen, rekening houdend met alle veiligheidsmaatregelen in het kader van de Coronacrisis. Zo houden we het gezond !”

Lees ook: Borstkanker

Laatst bijgewerkt: maart 2020

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram