kaas

Een voedzaam voedingsmiddel dat voornamelijk bestaat uit het stremsel of de halfvaste stof, gevormd wanneer melk stolt.

25 artikels over kaas , per
Bekijk

Waarom rode wijn niet past bij kaas

Waarom rode wijn niet past bij kaas
nieuws 14/03/2019

Kaas en rode wijn, dat is meestal geen goede combinatie. Het is wellicht even schrikken? Niet getreurd, want er zijn voldoende alternatieven in het wijnaanbod die wel matchen.

lees meer »

Schrijf in op de nieuwsbrief

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.

Voedselinspectie haalt kaaskoekjes uit winkelrekken

Voedselinspectie haalt kaaskoekjes uit winkelrekken
nieuws 24/05/2017

Het Federaal Voedselagentschap FAVV heeft droge kaaswafels van merk Verduijn's Fine Biscuits en van merk Delhaize uit de winkelrekken gehaald. Ze bevatten te veel minerale oliën. Op basis van een risicoanalyse heeft het FAVV besloten de consument te verwittigen over de aanwezigheid van een potentieel gevaar.

lees meer »

Weetjes over kaas

Weetjes over kaas
dossier 6/12/2015

Belgen houden van kaas. Het is een ideale smaakmaker bij verschillende soorten brood maar ook in slaatjes en ovengerechten. Kaas gaat ook goed samen met vijgen, olijven, noten, druiven en stukjes peer en appel.

lees meer »
25 artikels over kaas , per
Bekijk
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt