vlees

De eetbare delen van elk dier gebruikt voor voedsel, inclusief runderen, varkens, schapen, gevogelte en wild.

193 artikels over vlees , per
Bekijk

Een slimme manier om de cholesterol te verlagen

Een slimme manier om de cholesterol te verlagen
nieuws 14/01/2019

2 op 3 Belgen hebben een te hoge cholesterol, terwijl de meeste mensen hun cholesterolgehalte niet eens kennen. Toch is cholesterol een belangrijke factor in de ontwikkeling van hartziekten. Door de bewezen werking van plantenstanolen, kan u uw cholesterol gemakkelijk verlagen.

lees meer »

Varkensvlees in een gezonde feeststemming

Varkensvlees in een gezonde feeststemming
tips 31/12/2018

De feestdagen kondigen zich aan. Ben jij kok van dienst en wil je het veel gemaakte goede voornemen om voortaan gezonder te gaan eten alvast voor zijn, kies dan voor een gezonde feestmenu. Past varkensvlees in een gezond feestmenu? Absoluut.

lees meer »

Schrijf in op de gezondheid.be nieuwsbrieven

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.

Ratatouille met varkenshaasje

Ratatouille met varkenshaasje
recepten 3/12/2018

Een varkenshaasje is mager vlees. Het brengt dus weinig vet en calorieën aan maar wel ongeveer evenveel eiwitten, vitaminen en mineralen als ander varkensvlees. Ontdek hier een lekker recept van bij ons.

lees meer »

Hoe gezond scoort varkensvlees?

Hoe gezond scoort varkensvlees?
nieuws 29/11/2018

Varkensvlees vet en ongezond? Integendeel! Wist je dat 100 gram mager varkensvlees slechts 5% van de gemiddelde dagelijks aanbevolen calorieën bevat maar wel een hele reeks vitaminen en mineralen?

lees meer »

Varkensgebraad met primeurgroenten

Varkensgebraad met primeurgroenten
recepten 26/11/2018

Varkensgebraad is een mooi stukje vlees voor wie licht en mager wil eten. Een varkensgebraad weegt gemiddeld tussen de 600 à 800 g, maar kan ook ‘op maat’ besteld worden bij de slager. Een varkensgebraad van 600 g is voldoende voor 4 personen. Ontdek hier hoe je het overheerlijk klaarmaakt met primeurgroentjes.

lees meer »
193 artikels over vlees , per
Bekijk
Wat denk jij?

Wie ouder is dan 50 jaar neemt best extra vitamines.

  • Juist
  • Fout
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt