vlees

De eetbare delen van elk dier gebruikt voor voedsel, inclusief runderen, varkens, schapen, gevogelte en wild.

180 artikels over vlees , per
Bekijk

Een slimme manier om de cholesterol te verlagen

Een slimme manier om de cholesterol te verlagen
nieuws 21/01/2019

2 op 3 Belgen hebben een te hoge cholesterol, terwijl de meeste mensen hun cholesterolgehalte niet eens kennen. Toch is cholesterol een belangrijke factor in de ontwikkeling van hartziekten. Door de bewezen werking van plantenstanolen, kan u uw cholesterol gemakkelijk verlagen.

lees meer »

Schrijf in op de nieuwsbrief

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.

Moet u kip afspoelen met water voor het koken?

Moet u kip afspoelen met water voor het koken?
nieuws 29/08/2018

Veel mensen spoelen een kippenfilet (maar ook rauwe vis, garnalen...) met water voor ze de kip bereiden. Ze denken ten onrechte daarmee mogelijk schadelijke organismen te kunnen vermijden. Bovendien beseffen ze niet dat ze de zaak misschien zelfs erger maken.

lees meer »
180 artikels over vlees , per
Bekijk
Wat denk jij?

Konijnenvlees behoort tot de vette vleessoorten.

  • Juist
  • Fout
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt