ad

Over CVS: Genoeg!

Laatst bijgewerkt: januari 2014
Genoeg-over-cvs-150.jpg

boeken/interviews Genoeg! Een jaar als geen ander
Luk Saffloer


In Genoeg! kijkt Luk Saffloer terug op het moeilijkste jaar uit zijn leven. Hij beschrijft de plotse aftakeling en de snelle dood van zijn vader, de strijd van zijn vrouw om voor de tweede keer een verwoestende kanker te overwinnen en zijn eigen gevecht tegen CVS en fibromyalgie.

Hij probeert naast zijn eigen pijn ook die van andere mensen in zijn leven te herkennen en nadrukkelijk te beschrijven. Spreken over pijn die ons overvalt en totaal hulpeloos maakt, is immers een nieuw taboe geworden. Terwijl iemand bewust pijn doen vandaag bijna normaal is en zelfs leuk.

In zijn boek over een jaar als geen ander blijven de tegenslagen elkaar genadeloos opvolgen, maar Luk Saffloer vertelt ook over gelukkige ontmoetingen, mooie uren en blije prenten van vroeger en nu. Er is immers een bron die zijn pijn verzacht, een droom die rust en troost biedt. Geen toverformule voor onmiddellijk, eeuwig geluk, maar een geheim voor het leven.

Genoeg! Een openhartig en hoopvol boek, ondanks alles.

LUK SAFFLOER is bekend als radio- en tv-figuur. Hij schreef over zijn leven met CVS de bestseller Te moe om te sterven.

Praktische info

Genoeg! Een jaar als geen ander - Luk Saffloer - Uitgeverij Davidsfonds - Ca. 176 p.- Formaat 14,5 x 22 cm - Uitgegeven in 2006 - NUR 402/740 - Prijs € 16,50 - ISBN 90 5826 418 1
ad


pub