Nieuwsbrief 19 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 19 mei

De ziekte van Alzheimer: wat zijn de symptomen in het beginstadium?

De ziekte van Alzheimer treedt meestal op na de leeftijd van 65 jaar, maar het komt ook voor bij jongere mensen. In dat geval gaat de achteruitgang meestal sneller, omdat de ziekte vaak pas laat wordt gediagnosticeerd. De symptomen snel herkennen is essentieel om vroegtijdig te kunnen ingrijpen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Simpele vingernageltest kan longkanker aantonen

Longkanker is een van de meest dodelijke kankersoorten, omdat ziekte vaak pas in een later stadium wordt ontdekt. Er is echter een simpele test die je kan uitvoeren om zelf te ontdekken of er mogelijk iets aan de hand is.

Lees verder

Gezondheid.be

Win 1 jaar gratis Metarelax

ADVERTORIAL
Drukte? Spanning? Zenuwen? Met MetaRelax® duw je ze allemaal van je af! Doe mee en WIN 1 JAAR GRATIS MetaRelax® t.w.v. €180!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Penisverlenging: wat zijn de verschillende methodes?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat maar liefst 45 procent van de mannen niet tevreden is over de lengte van hun penis. Er zijn verschillende methodes om een penis groter te maken. We overlopen ze in dit artikel.

Lees verder

Gezondheid.be

Podcast: 'Vet belangrijk'

Wil je weten waarom je buurvrouw altijd slank blijft terwijl jij steeds een beetje zwaarder wordt? Of hoe hormonen van invloed zijn op je lichaamsgewicht? Je ontdekt het in deze podcast van Gezond Gesprek.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 19/05/2022 , bijgewerkt op 25/05/2022
volgopfacebook

volgopinstagram