Nieuwsbrief 3 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 3 mei

Kan een smartphone kanker veroorzaken?

Sommigen zien er geen onheil in en blijven onafscheidelijk van hun smartphone, voor anderen is het een bron van kopzorgen, want de straling van je gsm blijkt toch ook niet helemaal onschadelijk. Wat zegt de wetenschap? Kan een smartphone kanker veroorzaken?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Aseksualiteit: wel een (laag) libido, maar geen interesse in seks

Aseksueel zijn is geen keuze zoals bijvoorbeeld celibatair leven, en het is ook niet zelfde als geen zin hebben in seks of een laag libido hebben. Wat is aseksualiteit dan wel? En hoe weet je of je aseksueel bent?

Lees verder

Gezondheid.be

WIN 1 JAAR GRATIS METARELAX

ADVERTORIAL
Drukte? Spanning? Zenuwen? Met MetaRelax® duw je ze allemaal van je af! Doe mee en WIN 1 JAAR GRATIS MetaRelax® t.w.v. €180!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe verwijder je een oorprop?

Een oorprop of een verstopt oor krijg je doordat oorsmeer zich opstapelt in de gehoorgang. Daardoor zal je minder goed horen, wat heel hinderlijk kan zijn. Een goede oorhygiëne kan je kans op een oorprop al verkleinen, maar soms zal een bezoek aan de dokter nodig zijn.

Lees verder

Gezondheid.be

Evy Gruyaert over leven met migraine

Migraine, we weten allemaal wel min of meer wat het inhoudt, maar toch zijn er nog heel wat misvattingen rond deze aandoening. Hoog tijd dus om eens een boekje open te doen over deze mysterieuze stoorzender. We gingen luisteren naar het verhaal Evy Gruyaert.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 03/05/2022 , bijgewerkt op 11/05/2022
volgopfacebook

volgopinstagram