Slechte adem? Misschien ligt het wel aan tandvleesproblemen.

Laatst bijgewerkt: maart 2022
unsplash_tanden_gebit.jpg

nieuws

Een slecht ruikende adem wordt vaak veroorzaakt door ons gedrag: door iets wat we gegeten hebben, een verandering in ons voedingspatroon, door roken of het innemen van medicatie. Maar er zijn ook heel wat mensen die hun onfrisse adem niet kunnen wijten aan voeding, roken of medicatie. De zoektocht naar wat hun probleem dan wél veroorzaakt, is vaak erg frustrerend omdat de oorzaak niet altijd voor de hand liggend is.

Zo weten we dat 46% van alle mensen die tandvleesproblemen ondervinden, ook last heeft van een slechte adem en gevoelige tanden. Het zou dus goed kunnen dat jij naarstig op zoek bent naar oplossingen voor je onfrisse adem, terwijl je eigenlijk het onderliggende probleem zou moeten aanpakken: je ongezond tandvlees. Tandvleesproblemen op zich geven niet zoveel klachten, vandaar dat men meestal niet beseft dat er meer aan de hand is dan enkel een slechte adem en gevoelige tanden. 

Eenvoudig gesteld: pak je je tandvleesproblemen aan (ook al ben je je er niet van bewust), dan is de kans groot dat je problemen met je slechte adem en je gevoelige tanden ook verbeteren. 1 op de 3 mensen heeft immers tandvleesproblemen en bij bijna de helft van hen uit zich dat in een slechte adem en gevoelige tanden. 

Tandvleesproblemen aanpakken met Parodontax Tandvlees + Gevoeligheid & Adem

ad_Parodontax22b.png
De nieuwe formule van parodontax helpt bij het verwijderen van tandvleesbacteriën diep tussen de tanden en neutraliseert bacteriën die een slechte adem veroorzaken dankzij de Pro-Neutra® technologie. Deze technologie pakt de slechte adem echt aan en gaat verder dan slechts maskering. Deze tandpasta is klinisch bewezen effectief voor gezond tandvlees. Daarnaast verlicht hij ook tandgevoeligheid en helpt hij tegen een slechte adem (bij dagelijks gebruik). Parodontax Tandvlees + Gevoeligheid & Adem houdt je tandvlees dus gezond én je tanden sterk.

Parodontax Tandvlees + Gevoeligheid & Adem heeft niet de zoutige smaak die je misschien gewoon bent van de andere varianten binnen het parodontax-gamma omdat deze versie geen natriumbicarbonaat bevat. Parodontax Tandvlees + Gevoeligheid & Adem is beschikbaar in twee varianten: regular en whitening.


bron: Ingezonden mededeling GSK


Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram